Megérné megenni -e ezt a 4-es golfot?
2018. máj. 22. 22:06
1/15 anonim válasza:
Mustárral elmenne, de egyszerre ne egyél belőle sokat.
Amúgy meg egy kép alapján mit elhetne mondani, főleg hogy a legtöbben képen úgy is kicsinosítják, és előnyös szögből fényképeznek.
2/15 A kérdező kommentje:
Megnéztem, átnéztem, nem találtam benne kifogásolhatót...
2018. máj. 22. 22:18
4/15 anonim válasza:
Ennyiért már rendes 1.6-osat is kapsz vagy dízelt. Ezt nem venném meg csak akkor ha sok pénzem volna és nem érdekel az autó ára.
5/15 D. Brasco válasza:
Mit akarsz ezzel a par éve bizniszre behozott kereskedő által horror áron hirdetett,ráadásul a kotló 1.4-es harmatgyenge motorral szerelt sokat zabáló és cserébe nem is menő szétszilikonozott nem dohányzó vak 80 éves osztrák nyugdíjas esőt havat nem látott végig garázsban tartott csak szakszervizbe hordott levedlett lomjával?
6/15 anonim válasza:
Fele ennyiért vettem Skoda Fábia Combit, ugyanezzel a motorral.
100 ezer volt a szervíz, 55 az átírás, és 54 a biztosító.
Ja és a 100 ezerben teljes hátsófék összes alkatrész csere benne volt.
Ennyiért lehúzás ez az autó.
7/15 anonim válasza:
15 éves autóért maximum 600-at adnék.
8/15 anonim válasza:
15 éves. Gyenge a motor a kasztnihoz. 1 millió kicsit elszállt ár. Bár ugye VW a lelkem..
9/15 anonim válasza:
Pedig szépen le van kenve zománc festékkel.
10/15 anonim válasza:
Ahogy előttem is leírták korábban külföldről behozott (N-es rendszám..), ki tudja hány km-t futott harmatgyenge motorral ehhez a kasznihoz, 15 évesen, 1 millióért, hát nem éppen a megéri kategória szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!