Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mégérné lecserélnem az autómat...

Mégérné lecserélnem az autómat a következő lehetőségre?

Figyelt kérdés

Adott az autóm opel astra g caraván kombi 2008/01 90 le 1.4 z14xep motorral. Az értéke ugy 600 000 ft. Klímahibás, de csak 100 000 km van benne és megkímélt. Eladás előtt megcsinaltatom ha legalabb behozza az árát.

De ugye kis motor, nagy kasztni, én meg szeretem a szerpentint, elvezetből vezetni. Ezzel is lehetseges de sokat fogyaszt pl 3ban szoktam menni.

Az autón felül van 400 ezer max 500 ezer Ftom plusszba

Ultem egy scenic es laguna 1.9 dciben.

Mindkettő családon belüli kiprobálhattam.

700 ezer kicsit kevés ilyen autókért ami használható szerintem, de a dízelek nyomatéka meggyőző! Kell egy!

Melyiket ajánlanátok vagy valami más dízelt? Opel astra g chip tuning 1 7 dti sem rossz.

Vagy bármi, hdi jöhet

2018. márc. 19. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha megbízhatóan működik a kocsid, tartsd meg, és örülj, hogy van tartalékod! Az 1 millióból kapható Scenicekben és Lagunákban jellemzően 200-300 ezer kilométer van. Odalesz minden pénzed, és ha bejön egy drágább meghibásodás, amire sokat futott dízel kocsiknál jó esélyed van, kérhetsz kölcsön. Mindezt azért, hogy néha odataposhass a szerpentinen. Te tudod...
2018. márc. 19. 20:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Egy jó tanács: A renault dci motorját felejtsd el!

A hdi motorok jók, bár 700 ezerért nagyon körbenézném.

A VW régi 1.9 TDI motorjai talán a legjobbak ebben az árkategóriában. Rakták mindenbe ami vw konszer: VW, Audi, Skoda, Seat. A tuningot nagyon jól bírják. Sokan tartósan járnak vele 150-180 lóerőre felhúzva.

Az Opel 1.7 dti motorja is jó, sokat elmennek.

2018. márc. 19. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez nem az az árkategória, ahol megéri dízelt venni. Könnyen kinullázhatja a kasszát, ha beüt egy hiba, amire jó esély van.
2018. márc. 19. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Használd a kérdés kiemelése gombot.

Ezerszer megkérdezted már, és le lett írva többször is, hogy mit csinálj

2018. márc. 19. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Renaultot én is felejtösnek mondom.Nekem 2 volt, mindkettö szivás, ismerösi körben is van néhány példa.Van akinek jó szolgál , de nehéz kifogni.

Sajnos 700ért dieselt és jót is...nehéz lesz.VW TDI , esetleg Fiat Multijet , HDI-m még nem volt.

Szerpentines élményautózáshoz hátsókerekes autó kell.

2018. márc. 20. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!