Mire jó az automata váltó?
Alapvetően milyen használathoz lett kifejlesztve? Meg úgy általánosságban miért tetszik az embereknek?
10 éve vezetek, de nem tudom ezekre a választ. Ültem több automataváltós autóban, mindegyik egy pokol volt számomra. Azt elfogadom, hogy valakinek tetszik, csak épp nem értem hogy miért. Eddig egy embertől kaptam olyan választ erre a kérdésre, amiben láttam az értelmet. Ő azt mondta, hogy szinte napi 24 órában csörög a mobilja, valamint folyamatosan autóban ül, ezért vezetés közben egyel kevesebb dologra kell koncentrálnia, ezért jó számára az ilyen váltó. De nem hiszem hogy mindenki hozzá hasonló lenne.
A versenycélú felhasználás is még érhető, van olyan váltó ami már gyorsabban tud váltani mint az emberek. De a többi? A sima utcai autókban lévők miért jók? Ennyire szeretnének elszakadni az emberek a vezetéstől? (Épp emiatt közeledünk ennyire az önvezető autók elterjedéséhez is?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!