2002-es évjáratban inkább Renault Meganet vegyek, vagy Peugeot 307-et?
8 év alatt 1 olajcsere?
Állapot függő alapvetően, de ha költeni kell az autóra, a 307-es szervizköltsége magasabb (ugyanazokat a hibákat tekintve)
2004-es Megane-om van , 1.5 dci. Soha többet Renault, meg francia se.
Nincs egy éve, hogy megvan. Hibái: generátorcsere, önindítócsere, első ablakemelő szerkezet, csomagtérzár, főtengely jeladó. Emellett most azzal küzdök, hogy injection fault hibaüzit dob menet közben, kb 5 másodpercig, utána eltűnik. Egy perc múlva megint jön a hibaüzi kb 5 másodpercig, majd eltűnik. Melegen nem indul, csak sokadjára.
Jövőhéten megy szerelőhöz, hajtókarcsapágy csere, meg ez az injection fault miatt. A napokban du 16 órakor használtam, rendben volt minden. Aznap este 9-kor használtam volna, erre kiírta, hogy top up oil level. Mondom elkezdte enni az olajat vagy mi van.. Másnap reggel használtam, kocsi indít, kiírja h oil level ok, fullon volt. Sík talajon álltam mindkét esetben.
Rendberakatom, aztán megy a háztól. Veszek egy Toyotát vagy Hondát.
Hogy jót is írjak róla. Kényelmes, el lehet férni benne elől, hátul, csomagtere nagy (520 liter). Fogyasztása max 5l/100 km, fölé még nem sikerült vinnem. Városban és autópályán használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!