Ti melyiket vennétek? Renault twingo, Ford KA, Fiat seicento, Fiat punto, Peugeot 206, Daewoo matiz?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, első autó, nő, egyetemre járáshoz, max. 150 km-es távok, nem baj, ha három ajtós, túl nagy hely nem kell, keveset fogyasszon és aránylag legyen megbízható. 2000-2003-as évjáratok jöhetnek szóba, azokra van pénzem.2018. febr. 9. 23:00
1/9 anonim válasza:
Igaz, nincs a felsoroltak között, de én 2 éve ugyanilyen célra egy Peugeot 205-t vásároltam. Azóta megtettem vele közel 20 ezer kilométert (ezzel járok egyetemre minden nap) és még kétszeri olaj- és szűrő cseréken kívül csak tankolnom kellett bele. Összesen, papírokkal mindennel együtt még nincs 300 ezer Forintomba.
2/9 anonim válasza:
P206 , a többi macerás gyenge és otromba .
3/9 anonim válasza:
Ford KA-Fiat Seicento hátul nagyon kicsi, kényelmetlen, a régi KA elavult konstrukciójú motorral bír, a Seicento-Matiz télen keresztbe fordulhat hirtelen megállásnál. A régi Twingo még okés, inkább a későbbi, jobban felszerelt kiadás. A Punto talán stabil szerkezetileg, a 206-al szokott lenni baj (rossz minőségű összeszerelés).
Én talán a Twingo-t vinném ilyen felhozatalból. (Megj.: a "Twingo" név egy szójátékból keletkezett: twist+tangó:).
4/9 anonim válasza:
Egyiket sem.
Swift, vagy Wagon R.
5/9 anonim válasza:
Ebbol a felhozatalbol egyertelmuen a Punto. A 206-ot sokan dicserik, ismerosi korben volt is tobb, szoval az is vallalhato lehet, de a tobbi az egyertelmuen varosi auto, nem megfeleloek a az igenyeidnek.
6/9 D. Brasco válasza:
Ebből egyedül a punto az amivel érdemes foglalkozni!abbol is lehetoleg az 1.2 16szelep 80lovas!
7/9 anonim válasza:
peugeot 206 a felsoroltak közül. vagy, ami nincs a listán: ford fiesta
8/9 anonim válasza:
Punto 1.2 16V, 100K kmnél tartok vele komolyabb gondok nélkül. 8V-nél lehetnek ECU problémák, azt nem vennék.
9/9 anonim válasza:
Peugeot 206, vagy ha eltűröd a 90es éveket Trabant 1.1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!