Milyen utazóautót ajánlanátok?
VW Jetta, Passat, Skoda Octavia, Superb, Audi A4 (az A6 már nagyon kilógna a keretből)
Ezek közül minimum a 110 le-s 2.0 CRTDI az ami tudja a fent leírt kívánalmakat teljesíteni. És ehhez a motorhoz még nincs DPF (legalábbis Octaviához az ELSAWIN szerint).
4 millióból már lehet venni még a gyári 4 év garanciaidőn belüli példányt, én ezeket szemezgetném.
A Dacia nagyon nem az én világom😂
A4 ugyanazt tudja mint egy passat ugyhogy inkabb a passat 2.0crtdi-vel
Amugy egy 1.6dCi Fluence vagy megane jó választás lenne?Vagy egy Peugeot 508 2.0hdi?
Citroen c5
(még mielőtt mindenki nekem esne a "sz*rfr@ncia" mondókájával)
igenis jó autó. HDI motorjuk kifejezetten megbízható.
totalcar is alaposan letesztelte többször, jó értékelést kapott. Nagy, tágas, kényelmes autó,
mondjuk itt van ez.
Már meg is vetted? :D Csak mert a hirdetést már levették.... :D
Mind1 is, a lényeg, hogy a mobile.de-n rengeteg ilyen van.
Minimum 130 loerősek, és mindegyik tartalmaz xenon lámpát. Ha pedig valamelyikhez oda van írva hogy Hyroactive (suspension) akkor az a citroen saját fejlesztésű felfüggesztését jelenti.
Röviden annyi, hogy a kerék fel-le mozog, a kaszni nem. 200.000 km-t bír ki, utána rá kell költeni, és megint jó lesz 200.000 km-ig.
https://www.youtube.com/watch?v=0uXF0PcsQAo
A videóban az első perc után látható. Nyilván a már Hydroactive 3-mal szerelték azokat az autókat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!