Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen utazóautót ajánlanátok?

Milyen utazóautót ajánlanátok?

Figyelt kérdés
4 millióm van rá lehessen bele pakolni és kényelmesen meg kéne tudnia tenni 1000-1500 km-t!Mivel inkább pályán használnám a városi fogyasztás annyira nem érdekel de pályán ne egyen 6,5liternél többet!És bírja 150-es tempót tartósan! max 3 éves autókban gondolkodom!

2017. okt. 16. 17:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Dacia Logan MCV 1,5 90 LE. Újat tudsz venni 4 millióból.
2017. okt. 16. 17:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem Avensis kombi van. Erre a célra tökéletes, de nem tudom három évesig kapsz-e ennyiért. Amúgy el tudok még képzelni Passatot, vagy hasonló mérettel valamit, és itt már megéri dieselt is venni, mert a futásteljesítmény miatt bőven megtérül.
2017. okt. 16. 17:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Honda Accord, 2.2 dízel.
2017. okt. 16. 17:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Vw touran 2000 crtdi. Nekem most egy 1.9 pdtdi m van. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Kombinál picit nagyobb. Sharannál, galaxy nál picit kissebb, de nagyon praktikusan variálható, nagy hely van benne. A következő autóm is ilyen lesz majd. Mindenkinek más az ízlése, ezért nem beszéllek rá. Nézd meg. Ha tetszik, egy lehetséges opció. Amire írtad, h kell neked, szerintem arra van kitalálva.
2017. okt. 16. 17:57
 5/11 anonim ***** válasza:

VW Jetta, Passat, Skoda Octavia, Superb, Audi A4 (az A6 már nagyon kilógna a keretből)

Ezek közül minimum a 110 le-s 2.0 CRTDI az ami tudja a fent leírt kívánalmakat teljesíteni. És ehhez a motorhoz még nincs DPF (legalábbis Octaviához az ELSAWIN szerint).

4 millióból már lehet venni még a gyári 4 év garanciaidőn belüli példányt, én ezeket szemezgetném.

2017. okt. 16. 18:24
 6/11 A kérdező kommentje:

A Dacia nagyon nem az én világom😂

A4 ugyanazt tudja mint egy passat ugyhogy inkabb a passat 2.0crtdi-vel

Amugy egy 1.6dCi Fluence vagy megane jó választás lenne?Vagy egy Peugeot 508 2.0hdi?

2017. okt. 16. 18:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Citroen c5

(még mielőtt mindenki nekem esne a "sz*rfr@ncia" mondókájával)

igenis jó autó. HDI motorjuk kifejezetten megbízható.

totalcar is alaposan letesztelte többször, jó értékelést kapott. Nagy, tágas, kényelmes autó,

mondjuk itt van ez.

[link]

2017. okt. 16. 22:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Ez a c5 nagyon jó
2017. okt. 17. 06:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Cimborámnak 407-ese van 1.6 hdi-vel. Kicsit rövid a váltója, 130-nál már 3000-et pörög, őt nem zavarja, elégedett vele.
2017. okt. 17. 06:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Már meg is vetted? :D Csak mert a hirdetést már levették.... :D

Mind1 is, a lényeg, hogy a mobile.de-n rengeteg ilyen van.

[link]

Minimum 130 loerősek, és mindegyik tartalmaz xenon lámpát. Ha pedig valamelyikhez oda van írva hogy Hyroactive (suspension) akkor az a citroen saját fejlesztésű felfüggesztését jelenti.

Röviden annyi, hogy a kerék fel-le mozog, a kaszni nem. 200.000 km-t bír ki, utána rá kell költeni, és megint jó lesz 200.000 km-ig.

https://www.youtube.com/watch?v=0uXF0PcsQAo

A videóban az első perc után látható. Nyilván a már Hydroactive 3-mal szerelték azokat az autókat is...

2017. okt. 17. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!