Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan tanulhatnék meg mindent...

Honnan tanulhatnék meg mindent az autókról?

Figyelt kérdés

23 éves férfi vagyok, műszaki egyetemre járok, nincs jogsim, és kb annyit tudok a kocsikról, amennyi rámragadt az egyetemen. :'(

Nincs valami könyv vagy oldal ami leírja a működésüket, alkatrészeket, márkákat?

#autó #analfabéta #fordummies
2018. máj. 13. 12:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Na jólvan, látom hatalmas vitákat indítottam meg. Köszönöm az eddigi kommenteket (amúgy senkiét nem töröltem).

Óvodás koromban voltak gyerekek, akik minden márkát tudtak, illetve a legtöbb modellt is. Engem más dolgok érdekeltek, állatok, dínók, katonák. Apám mindig vett autós magazinokat, műsorokat nézett, amin halálra untam magam. Budapest belvárosában lakom, mindenhova eljutok gyalog 30 perc alatt max.

Lassan viszont idejét látom, hogy jogsit szerezzek, és szeretnék jobban érteni a dolgokhoz, illetve szakmailag is elkezdett érdekelni.Nem szeretnék senkit kiábrándítani, de az egyetemen gépészmérnöknek tanulok, de a gyártás, anyagtechnológia, és energetikai gépek jobban érdekelnek, mint az autók. Dugattyúrúd, bütyköstengely gyártástechnológiájáról esett szó, lengéscsillapítok rezgéséről, ilyemi. Ezek mentén kezdett el érdekelni, de még mindig van olyan, hogy férfiak beszélgetnek a kocsijuk fogyasztásáról, vagy az egyik audi motorjáról és csak bólogatok tágra nyílt szemekkel a nőkkel együtt. (illetve vannak nők akik jobban vágják a dolgokat)

2018. máj. 17. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!