Mit gondoltok a dízl hibrid autókról? Kik a célközönség?
Hogy kik a célközönség én nem tudom, de szívesen használnék ilyen kocsit a sima dízelem helyett, ha télen-nyáron/hűtve-fűtve képes lenne egy töltéssel 40-50 km-t városban megtenni.
Jelenleg napi 25-30 km-t megyek városban, illetve hétvégente kétszer kétszázat. Nagyon tudnám élvezni, ha városban csak villanyhajtással közlekedhetnék, tölteni pedig elég lenne a munkahelyen (ahol elivileg hamarosan lesz ELMÜ-s oszlop).
a citroennél a hibrid az tényleg csak hibrid.
Ott még nem is lithium-ion akksikkal tolják hanem sokkal gyengébb minőségűekkel, és a megtehető hatótáv 2-3km.
Nemsokára jön a DS7 amiből lesz 300 lovas hibrid rendszer, és akkor majd az egész psa csoport frissít a villanyrendszerén.
Egyébként pedig én úgy gondolom hogy a dízel-hibrid a területi képviselők esetében baromira hasznos.
Sokat megy autópályán, fix sebességgel. Betér a városba (mert legtöbbjük napközben különböző városokat jár), és átkapcsol villanyra. Ott pedig városon belül 50-60km bőven elég. Míg megtalálja azt a házat/boltot/kereskedőt, akihez érkezett.
A dízel tényleg csak ott megy ahol kell, városban nem szennyez, keveset fogyaszt.
Szerintem van értelme a dízel hibridnek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!