Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tanulhatnék meg többet...

Hogyan tanulhatnék meg többet az autókról? 19L

Figyelt kérdés

A barátom nagy autó rajongó, a barátaival mindig azokról beszél és az utcán is ha jön szenbe valami már mondja, hogy ilyen motor ennyi lóerő stb.

Zavar, hogy én sose tudok hozzászólni ezekhez a beszélgetésekhez és szeretnék kedveskedni neki azzal, hogy tanulok az autókról. Hol kezdjem? Miket olvassak?

A BMW a mindene, azokról lenne a legjobb többet tudni. Oldalakat vagy könyveket ajánlotok? Tanácsokat is elfogadok.

Köszönöm előre is!

19L

2015. szept. 25. 09:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a legszebb lenne ha a baratodat kerned meg hogy magyarazza el neked, biztosan elmagyarazna es igy nem egy idegentol tanulod meg hanem tole :)
2015. szept. 25. 09:25
 2/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a barátod sem tudja, Téged mi érdekelhet, biztos el lesz ragadtatva a barátod, ha utánanézel, de jó lesz ez így Neked?

Én a barátnőm előtt sosem beszéltem ilyenekről, mert tudom, hogy a nőket ez nagyon nem érdekli.

2015. szept. 25. 09:50
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy feltétlenül ezzel kéne kedveskedned......

De ha ennyire akarod,akkor vagy az amit az egyes ír,vagy a net tele van fórumokkal leírásokkal....biztos megtalalod amit keresel

2015. szept. 25. 09:51
 4/13 anonim ***** válasza:
54%

De jó fej vagy! :) Ha van lány tesód akkor mindenképpen szólj:) De addig is szerintem lepd meg azzal, hogy mondjuk egy kulonleges BMW-rol megtanulsz egy pár dolgot és letolod neki. Ha pl. meglátsz egy M3-as BMW-t akkot kezd el lelkesen mondani, hogy nézd már: ott egy e46-os M3 a 343 lovas motorral, sperdifi, dupla vanosz meg minden!! Ó, csak remélem, hogy nem SMG váltós mert az gyakran megadja magát! Édes Istenem, az utolsó rendes szívó sorhatos motor ami leforogja a 8000-et. Szerintem ettol egy picit leloki a láncot a pasid :)

Ja és így néz ki egy ilyen kocsi és onnan ismered meg, hogy az elso sárvédojén van az a rács:

[link]

[link]

2015. szept. 25. 10:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát ez remek példa volt az M3-al....főleg mivel olyan rendkívül gyakori eset....szinte minden sarkon áll vagy kettő....
2015. szept. 25. 10:34
 6/13 anonim ***** válasza:
A barátodnak sokkal jobban fog tetszeni, ha látja rajtad az érdeklődést az ő hobbija irányába, mint ha egy burkolt randira akarna itt rádumálni egy önjelölt autószakértő
2015. szept. 25. 10:37
 7/13 anonim ***** válasza:
Azért nem olyan ritka, meg ha olyan kocsifun a srác akkor gondolom ossze szoktak jonni tobben egy-egy parkolókban. En sem Los Angelesben lakom hanem Nyíregyházán es itt a Spaar parkolóban szinte minden este meeting van és azért 3-4 M3-as itt is elofordúl.
2015. szept. 25. 10:40
 8/13 anonim ***** válasza:

Még a szakiknak is nehéz messziről felismerni az M3-mast, mert sokszor 316-osokra tesznek M3-mas lökhárítókat, felniket, kipufogókat és matricákat...

Amúgy szerintem ha nem érdekel igazán a téma, akkor nem kell erőltetni, elég ha a barátod vágja a témát, ha úgyis mindig erről beszél, kérd meg hogy meséljen ezt-azt. Az én csajomat sem érdeklik az autók, én meg egész nap erről beszélek, de ugye mint mondják, az ellentétek vonzzák egymást. Igaz a gázt szereti nyomni meg 160 lovas kisautó kellett neki, de a technika már nem érdekli :D Nincs is ezzel semmi baj szerintem.

2015. szept. 25. 11:41
 9/13 anonim ***** válasza:
esetleg egyik éjjel összefutunk és mesélek pár dolgot :D
2015. szept. 25. 12:08
 10/13 anonim ***** válasza:
#8 Szerintem tokmindegy, hogy egy gagyi 3-ast, vagy egy igazit lát, a pasijának biztosan tetszeni fog, hogy lenyom egy ilyen szakzsargont a csajszija. Szerintem cuki dolog, hogy a kedvében akar járni és ez a lényeg:)
2015. szept. 25. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!