Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tanulhatnék meg többet...

Hogyan tanulhatnék meg többet az autókról? 19L

Figyelt kérdés

A barátom nagy autó rajongó, a barátaival mindig azokról beszél és az utcán is ha jön szenbe valami már mondja, hogy ilyen motor ennyi lóerő stb.

Zavar, hogy én sose tudok hozzászólni ezekhez a beszélgetésekhez és szeretnék kedveskedni neki azzal, hogy tanulok az autókról. Hol kezdjem? Miket olvassak?

A BMW a mindene, azokról lenne a legjobb többet tudni. Oldalakat vagy könyveket ajánlotok? Tanácsokat is elfogadok.

Köszönöm előre is!

19L

2015. szept. 25. 09:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10-es

Teljesen igazad van.

2015. szept. 25. 13:16
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Belefúrtam magam a BMW-k világába, és nem is találtam unalmasnak. Jól esett, hogy ennyien válaszoltatok. Szerintem ez természetes dolog, hogy ennyit megteszünk azért akit szeretünk.
2015. szept. 25. 17:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez aranyos tőled hogy ilyenekkel kedveskedsz neki, de szerintem csak akkor érdemes ebbe belevágni ha téged is érdekel a téma:)

Én azt ajánlom, hogy elsősorban a legalapabb dolgokkal ismerkedj meg, például az egyes BMW típusokkal az elmúlt évbek kínálatából (pl 1-es, 3-4-mas, 5-6-os, 7-es BMW stb stb), és megtanulni megkülönböztetni őket, illetve röviden a jellemzőiket, hogy melyik mi célt szolgál elsősorban.

Csak így 1-2 példának:

1-es BMW: kis cirkálóautó, legfőképp városban használják

3-mas BMW: közép-felsőkategóriás sedan,

5-ös BMW: inkább már a felsőkategóriába nyúló sedan, amely a 3-mas BMW-nél nagyobb, drágább, több extrával kérhető stb stb.

Utána jöhetnek a ritkább modellek, a különleges,vagy felturbózott verziók (mint pl az M3-M4-es, M5-ös, M6-os BMW) , illetve a régebbi BMW-k, és a kultuszautók.

Érdemes teszteket, véleményeket,beszámolókat olvasgatni autós oldalakon (mint pl Totalcar.hu), illetve a fórumokat böngészni.

Így kezdésnek kb ennyi, aztán ha tényleg érdekel a téma, akkor érdemes egyre több autóra is áttérni, megismerkedni velük, aztán kitudja, lehet nagyobb autó fan leszel még nála is:D

2015. szept. 25. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!