Hogyan tanulhatnék meg többet az autókról? 19L
A barátom nagy autó rajongó, a barátaival mindig azokról beszél és az utcán is ha jön szenbe valami már mondja, hogy ilyen motor ennyi lóerő stb.
Zavar, hogy én sose tudok hozzászólni ezekhez a beszélgetésekhez és szeretnék kedveskedni neki azzal, hogy tanulok az autókról. Hol kezdjem? Miket olvassak?
A BMW a mindene, azokról lenne a legjobb többet tudni. Oldalakat vagy könyveket ajánlotok? Tanácsokat is elfogadok.
Köszönöm előre is!
19L
Ez aranyos tőled hogy ilyenekkel kedveskedsz neki, de szerintem csak akkor érdemes ebbe belevágni ha téged is érdekel a téma:)
Én azt ajánlom, hogy elsősorban a legalapabb dolgokkal ismerkedj meg, például az egyes BMW típusokkal az elmúlt évbek kínálatából (pl 1-es, 3-4-mas, 5-6-os, 7-es BMW stb stb), és megtanulni megkülönböztetni őket, illetve röviden a jellemzőiket, hogy melyik mi célt szolgál elsősorban.
Csak így 1-2 példának:
1-es BMW: kis cirkálóautó, legfőképp városban használják
3-mas BMW: közép-felsőkategóriás sedan,
5-ös BMW: inkább már a felsőkategóriába nyúló sedan, amely a 3-mas BMW-nél nagyobb, drágább, több extrával kérhető stb stb.
Utána jöhetnek a ritkább modellek, a különleges,vagy felturbózott verziók (mint pl az M3-M4-es, M5-ös, M6-os BMW) , illetve a régebbi BMW-k, és a kultuszautók.
Érdemes teszteket, véleményeket,beszámolókat olvasgatni autós oldalakon (mint pl Totalcar.hu), illetve a fórumokat böngészni.
Így kezdésnek kb ennyi, aztán ha tényleg érdekel a téma, akkor érdemes egyre több autóra is áttérni, megismerkedni velük, aztán kitudja, lehet nagyobb autó fan leszel még nála is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!