Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki magyarázgatna nekem az...

Valaki magyarázgatna nekem az autókról? (többi lent)

Figyelt kérdés
17 éves kisvárosi srác vagyok és mostanában nagyon elkezdett érdekelni az autók világa. A családomban senki sem ért az autókhoz. Egyik bátyámnak van jogsija de autója sosem volt. Nem szeret vezetni. Én viszont nagyon szeretnék megtanulni. És amint lesz annyi pénzem én is megcsinálom a jogsit. A szomorú helyzeet viszont az, hogy annyit tudok az autókról, hogy van benzines van dízeles. Van automata és manuális váltós. A mauálisban van kuplung,fék,gáz. Az automatában fék, gáz. Nos kb. Ennyi lenne a tudásom... (ezekben se vagyok tutibiztos.) Nos szeretném, ha valaki aki ért a dologhoz mesélne és magyarázna az alapoktól kezdve. :) Köszönöm szépen!
2015. júl. 24. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kezd el ilyen temaju oldalakat olvasgatni, ajanlom a totalcar.hu-t (ok inkabb a szorakoztato oldal) es az autopult.hu-t (ok inkabb a szakmai oldal)

Ha olvasgatod a cikkeiket, akkor elobb-utobb rad ragad amit tudni akarsz.

2015. júl. 24. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Néha még a Wikipédia is hasznos lehet. Konkrétan keress rá hogy mit akarsz tudni. A Totalcar néha eléggé elfogult a TV műsorokban, inkább a szórakoztatásra nennek.
2015. júl. 24. 11:11
 3/4 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Mi hiába kezdünk el regélni, főleg ha valaki valótlan ír le és mi csak fröcsögve vitatkozunk hogy kinek van igaza.

Mint az első írta, olvasgass a témában, érdeklődj ismerősnél aki ért hozzá.

Ha veszel egy kocsit, szerezz hozzá szervízleírást, vagy legalább keress egy alkatrészkatalógust (pl autodata, de van egy rakás online is).

Ha magadnak fogod szerelni, de nem vagy biztos a dolgodban, akkor fényképegesd hogy mit honnan hogy veszel le, segít az összerakásban! Emellé használod az említett segítséget és minden rendben lesz. Ebből tanulod meg legjobban a dolgokat.

2015. júl. 24. 11:14
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek :)
2015. júl. 24. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!