Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért tekintik sokan a Mustang...

Miért tekintik sokan a Mustangot sokan alkalmatlannak hétköznapi autónak?

Figyelt kérdés

Sokan ránéznek és azt mondják, hogy ez egy versenyautó vagy sportautó, holott nem annak készült.

Mint minden GT, ez is alacsony fordulaton bírja az autópálya sebességet, nagy a csomagtere (persze nem akkora, mint egy kombié), 2 személy számára hosszú úton is kényelmes, de ha gyerekek ülnek hátul, akkor nekik is. Egy szóval, ahogy a neve is mutatja, Gran Turismo.

Miért zárkóznak el előle mégis sokan? Csak a fogyasztás miatt?

Köszönöm!

2018. máj. 12. 20:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

Kényelmes, kényelmesebb...

Ennyi erővel akkor a luxusautók feleslegesek is hiszen a Mustang is kényelmes... csak épp nem mindegy mennyire.

2018. máj. 13. 00:15
 12/17 anonim ***** válasza:
:D Amerikában simán elmegy annak, ott majdnem minden 5. fiatal Shelby-vel jár. Magyarországon egy 500 LE-s autó nem igazán nevezhető hétköznapi autónak.
2018. máj. 13. 07:31
 13/17 anonim ***** válasza:
De itt szögezzük is le, mit értesz hétköznapi autó alatt? Egy magyar átlagfizetésből megvásárolható, 1-2 milliós autót, ami városba, alapvetően munkába járásra kell? Mert a hétköznapi autó szerintem ez. 500 Le-s autó nem kell városi forgalomba, teljesen felesleges. Egy sima cabrió sem hétköznapi autó, hanem élmény autó. Alapvetően más funkcióra vették. A csomagtér és az ülések száma nem mérvadó. Egy rakteres autóba is van 2-3 hely, mégse hétköznapi autó az sem.
2018. máj. 13. 07:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Itthon mindenkinek a fogyasztás fáj. Nem csak Magyarországon, az egész kontinensen. A Mustang egy alapvetően olcsó autó (Amerikában), bár amit nyújt azt itthoni áron sem tudja egyetlen autó sem. Hidd el, ha lenne belőle 2.0 dízel meg 1.2 TFSI biztos többen vennék, de az borzalmas nagy szentségtörés lenne és elvesztené a strapabíróságát, mert egy kifejezetten megbízható autó. Összességében a Mustang egy jó autó, csak az európai ízlésnek túl “paraszt”. Én mondjuk simán elfogadnám második autónak.
2018. máj. 13. 08:27
 15/17 anonim ***** válasza:
48%

"Én mondjuk simán elfogadnám második autónak."

Vagyis nem fogadnád el hétköznapi autónak.

2018. máj. 13. 08:30
 16/17 anonim ***** válasza:
41%

Mert alkalmatlan.

Marha nagy, cserébe nem fér bele sokminden. 4 embernek már kényelmetlen. Sokat zabál, feleslegesen erős.

Egy okot mondj, hogy miért ilyet vegyek és ne mondeót.

Játékszernek jó, de közlekedési eszköznek nem észszerű választás.

2018. máj. 13. 10:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem a mindennapokra építették.

Én egy Ford Rangert vezetek Off road csomaggal. Én is eltudom mondani róla, hogy tágas a belső, a 2.2es motor a maga, csak 160 LEjével, csak 8,7et eszik az autópályán és kényelmesen velveszik a 130at és akár 160al is tudok vele menni.

Vezeése élvezets.

5 ember simán elfér benne, bármennyi csomaggal a platón.

Bőrülés, autómata váltó, lane-keep-assist, tolato radar, kamera stb... Van benne hűtő, 8 iches érintőképernyő stb...

Ezt is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Én is mély garázsban parkolok vele és főleg városban használom. Igaz, hogy van rajta Off road csomag, de még soha sem vittem el off roadozni,mert nem arra vettem (hozzá járt az autóhoz, így volt raktáron)

Szóval még, hogy nem arra találták ki akárhogy használhatod.

Én imádok nagy kasznival szűkös utcákban járni és kis helyekre parkolni. Tudok vezetni, szóval nekem tökéletes és senki sem tudnak semmit mondani, ami rá venne, hogy vegyek egy Suzukit vagy éppen egy BMWt.

Mindezek ellenére, ha oda adnám akármelyik ismerősömnek a kulcsokat valószínűleg az első nap meghúzna Pesten minimum 5 autót, arról nem beszélve, hogy össze sz--rná magát vezetés közben.

Ezért nem nevezhető hétköznapi autóra.

A mustagra visszatérve....

Amikor a Ford kereskedésbe vettem a Rangert lehetőségem volt bele űlni... Nagy aranyos, csak éppen hely nincs benne. Lényegében két üléses és hátul csak 2 ülésnek kialakított mélyedés van, ahova férfi méretekkel senki sem fog beülni.

2018. aug. 10. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!