Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 18 éves A-Merci, vagy 13 éves...

18 éves A-Merci, vagy 13 éves Swift?

Figyelt kérdés

21 éves swiftemet szeretném lecserélni. Egyrészt mert öreg, és jönnek elő a hibák, másrészt mert nem légkondis.

Eddig nagyon márkahű voltam, mert nagyon bevált a Suzuki (olcsó, megbízható, jó fogyasztású).

Ingázok, napi 2x30 km- megyek, meg a gyereket viszem oviba.

Tehát mindenképpen kicsi kocsiban gondolkozom, jó fogyasztással.

Eddig az Igniseket, és a gömbölyű Swifteket néztem. De férjem mutatott pár A-Mercit. De azok ugye öregebbek ugyanannyiért. Anyósoméknak van Mercedes Vaneo-juk, azt már vezette férjem, és mondta, hogy ha beülnék, megérezném a külömbséget a 2 márka között.

De vajon a Mercik mennyire megbízhatóak? Illetve ha szervízelni kell, gondolom jóval drágábbak, mint a Suzuki. ÉS fogyasztásban?

Melyik lenne a jobb választás hosszútávon?

2018. máj. 10. 10:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenki válaszát.

Mint írtam, 5 éve régi Swifttel járok, köszönöm jól vagyok, és nagyon szeretem a kocsit, nem cserélnénk le, ha nem öregedne el. (előtte Marutim volt, azt is szerettem)

Akkor maradok az új Swifteknél, azokból válogatok majd.

2018. máj. 11. 10:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Szomszédom 98-as Swift Sedánnal pörgött az árokban 4x, az autó totálkáros lett, a nő karcolásokkal megúszta, semmi baja nem lett. Ismerősöm az elejét törte elég rendesen meg, semmi baja nem lett, a kocsit meg rendberakatta, mert annyira szereti. Apámat régi Suzukival találták oldalba, köszöni jól van. A legtöbb baleset 2 emberen múlik. Persze vannak sajnos esetek, hogy meghalnak autóbalesetben, de nem csak Suzukibn, sőt..

Énis a 13 éves Swiftet választanám, vagy Ignist, esetleg ha tetszik akkor a Wagon-r még ami jó lehet. Nekünk a családban másfél éve van 2005-ös Swift, megvagyunk vele elégedve.

2018. máj. 12. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!