Milyen kocsit ajánlatok?
Figyelt kérdés
Munkába járásra kéne olcsóbb keveset fogyasztó autó kB. 400k ig. Én egy swiftre gondoltam 1.0 motorral. De sokan azt mondták az nem jó hosszútávon a kis motor miatt. 60km a munkahely szóval napi 120kb.
És a cég 25 Ft fizet kilométerenként ami a benzin költséget fedezné is úgy gondolom. Szóval mit gondoltok? Köszi a válaszokert előre is.
2018. máj. 6. 12:23
1/6 anonim válasza:
Busz, vonat. 400-ból olyat amivel napi 120km mész és jó, nem létezik.
2/6 anonim válasza:
Hát talán még tényleg a Swift a legjobb ilyen kevés pénzzel, az talán még elmegy egy darabig, meg olcsó hozzá az alkatrész is. Ha nem akarsz előzgetni, elvisz téged az 1.0-ás motor is.
3/6 anonim válasza:
Ha Suzi akkor minimum 1.3-as. De vehetsz 1.3 16V is.
4/6 anonim válasza:
Én is a Suzukit mondanám, de legalább 1.3-as motorral. Az ezres gyenge, és sokat is fogyaszt. Nekem egy '99-es Swift-em van, 1.3-as motorral, simán elvisz bárhova, és a kis motorhoz képest jól is megy. Fapadosnak fapados, de ugye kis pénzért ne várjon sokat az ember.
5/6 A kérdező kommentje:
És az 1.3 bol melyiket azt olvastam sok helyen hogy a sima 1.3 ugyan annyit eszik mint a 16 szelepes de jóval gyengébb esetleg ha neked az van tudsz mondani róla valamit?
2018. máj. 6. 13:15
6/6 anonim válasza:
Nekem nem 16 szelepes van, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni. Az enyém kb. 6,5 liter fogyaszt, de ebben benne van nem ritkán a 140-150-es tempó is, illetve elég jól ki szoktam húzatni, nem váltom el 2500 környékén. Kb. ez a max, amit elér a fogyasztás (télen átlag 6,7 liter, de akkor mindig melegítem pár percig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!