Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsit ajánlatok?

Milyen kocsit ajánlatok?

Figyelt kérdés

Munkába járásra kéne olcsóbb keveset fogyasztó autó kB. 400k ig. Én egy swiftre gondoltam 1.0 motorral. De sokan azt mondták az nem jó hosszútávon a kis motor miatt. 60km a munkahely szóval napi 120kb.

És a cég 25 Ft fizet kilométerenként ami a benzin költséget fedezné is úgy gondolom. Szóval mit gondoltok? Köszi a válaszokert előre is.

2018. máj. 6. 12:23
 1/6 anonim válasza:
Busz, vonat. 400-ból olyat amivel napi 120km mész és jó, nem létezik.
2018. máj. 6. 12:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát talán még tényleg a Swift a legjobb ilyen kevés pénzzel, az talán még elmegy egy darabig, meg olcsó hozzá az alkatrész is. Ha nem akarsz előzgetni, elvisz téged az 1.0-ás motor is.
2018. máj. 6. 12:34
 3/6 anonim válasza:
Ha Suzi akkor minimum 1.3-as. De vehetsz 1.3 16V is.
2018. máj. 6. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is a Suzukit mondanám, de legalább 1.3-as motorral. Az ezres gyenge, és sokat is fogyaszt. Nekem egy '99-es Swift-em van, 1.3-as motorral, simán elvisz bárhova, és a kis motorhoz képest jól is megy. Fapadosnak fapados, de ugye kis pénzért ne várjon sokat az ember.
2018. máj. 6. 13:01
 5/6 A kérdező kommentje:
És az 1.3 bol melyiket azt olvastam sok helyen hogy a sima 1.3 ugyan annyit eszik mint a 16 szelepes de jóval gyengébb esetleg ha neked az van tudsz mondani róla valamit?
2018. máj. 6. 13:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem 16 szelepes van, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni. Az enyém kb. 6,5 liter fogyaszt, de ebben benne van nem ritkán a 140-150-es tempó is, illetve elég jól ki szoktam húzatni, nem váltom el 2500 környékén. Kb. ez a max, amit elér a fogyasztás (télen átlag 6,7 liter, de akkor mindig melegítem pár percig).
2018. máj. 6. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!