Érdemes megvásárolni egy olyan ladát amiben egy 1.9 td motor van?
Lada az egyik olyan autó ami nekem az egyik legjobban tetszik, csak fogyasztás szempontjából nem szégyenlős benyelni 10 litert saját motorral.
Amit én láttam hirdetésben forgalmiban bejegyezve 1.9td (azt nem tudom, hogy mié volt a motor)
Ezek gondolom nem mennek 7 fölé. Ezért fogott meg.
Elég jól néz ki az autó a képek alapján.
Hagyjam a fenébe ne foglalkozzak ilyennel, vagy érdemes lenne megvenni? Melóba járós lenne, és úgymond "túrázós autó" dízel motorok úgy is azt szeretik ha nem 5 km-en hanem pl 70+-on járnak. Egy szó mint száz kis távolságokat nem szeretik.
Tud enni 10 litert 100-on a Lada, de ez nem törvényszerű. 8 liter közelében el lehet vele járkálni, ha nem sajnálod az időt, pénzt és energiát a karbantartása.
Az ilyen épített autók papíron jónak tűnnek, de van buktatójuk bőven. Ha le van papírozva, azzal már nem kell küzdened, viszont vannak benne egyedi alkatrészek, amiket nem tudsz a sarki autósboltból pótolni. Haynes-könyv se nagyon van a dízel Ladához és a márkafórumon se nagyon tudják megmondani, hogy a jó Istenbe férsz hozzá a nem is nagyon látható motortartó bakhoz. Ezekre nem árt felkészülni, de ha együtt tudsz élni velük, jó hobbiautó lesz belőle.
Asszem láttam azt a Ladát én is. Ha van egy kis szerencséd akkor VW motor van benne. Akkor már csak egy lépés beledobni egy 110 lovas tdi motort. Azzal igencsak élvezetes lenne.
Én napi használatra biztos nem venném meg, legfeljebb hobbinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!