Érdekelne a gyorsasági motorversenyzés (? )
Milyen szinten szeretnéd űzni?
Én autóval voltam egy-két gyorsulási versenyen. Tapasztalatom szerint csupán három dolog kell hogy valaki részt tudjon venni ilyen rendezvényeken: jogosítvány, jármű és pénz.
Motoroknál nem tudom pontosan hogyan van, de valószínűleg ott is különböző kategóriák vannak. Ki kell választanod egyet amiben szeretnél indulni, kell venned egy annak megfelelő motort majd beregisztrálni résztvevőként az adott rendezvényre. Persze, azért (már csak a saját testi épséged miatt is) nem árt, ha jól tudsz bánni a géppel. A jogsi nem feltétlen követelmény mindenhol (bár hivatalosan annak kellene lennie tudomásom szerin).
Edzésre meg annyit, hogy nem feltétlen kapásból versenymotorral kellene indulni, hanem olyannal amivel lehet menni utcán is. Így a rutint ott meg is tudod szerezni, nem kell külön "edzésekre" járni.
1. Nem gyorsulasi versenyre akar menni hanem gyorsasàgi motor versenyre azaz sportmotor verseny.
2. Pályára nem kell jogositvany.
3. Kell egy pálya
4. Sok-sok pénz egy motorra és szervizelesere ill. motoros felszerelésére (bőrruha stb..)
Ui: próbálkozz kissebbb motorral eloszor 125ccm-el
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!