Milyen értékü az autód és milyen értékü az ingatlanod?
Figyelt kérdés
#érték #autó ingatlan
2018. ápr. 29. 22:49
11/20 anonim válasza:
Autó 2,5 M, ingatlan 35-40M.
Autó saját, ingatlanon 60% a hitel.
12/20 anonim válasza:
25 milla hitel. Bátor emberek vannak. Amelyiknek 100 ezres kocsija van, meg több millás háza, az is érdekes.
13/20 anonim válasza:
Ház:25-30m kb.
Autó(enyém):13,5m-ért vettem 1hete.
Autó(feleségemé):4m kb.
14/20 anonim válasza:
12-es
A több millás ház azért nem olyan nagy teljesítmény. Mert egy akármilyen régi ház, még falun is ér 2-3 millát alsóhangon :)
15/20 anonim válasza:
#12: spórolósan 5 év alatt, havi megtakarításból pedig 10 év alatt lazán letudjuk a hitelt, nem kell ehhez bátorság csak jó diploma meg stabil munkahely.
16/20 anonim válasza:
hát persze, hogy lehet itt dobálózni nagy számokkal. Jó diploma? Ahhoz nyilván 5-ször annyit kell tanulni, mint a többihez. Ezt a fellengzős beképzelt dumát...
17/20 anonim válasza:
Ház kb. 16 millió
Autó 1: 800 ezer
Autó 2: 1 millió
Autó 3: 2,5 millió
18/20 anonim válasza:
Köszönjük mindenkinek az önkéntes adatszolgáltatást.
Üdvözlettel a NAV.
:)
19/20 anonim válasza:
18-as
Mi is köszöntjük minden kedves családtagját :DDD
20/20 anonim válasza:
engem aztán vizsgálhat bárki.😂😂
Ha valami adóügyi okosságom lenne akkor nem 13,5m-ért vettem volna espacet hanem 30mért a8at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!