Ha kisebb értékű autó eladásáról van szó, miért csak a buta, agyatlan emberek jelentkeznek többségben?
Mert ok azt kepzelik, 300e-ert autot kapnak, aminek semmi baja, igazabol csak azert adja el a tulaj, mert megunta a szinet vagy megtelt a hamutartoja.
Ki kell dobni mindegyik ilyet az elso ket fikazo mondat utan, addig se romboljak az idegeidet.
Egyszerű.
Mert a buta, agyatlan emberek többsége csóró (minimálbérből/segélyből él), de azért a kocsi az kell, mert a szomszédnak is van.
en is szeretnek autot venni
nem kifejezetten kisebb ertekben, masfel - 2 millio korul
felhivom a kedves hirdetot es megkerem hozza el a kocsit hozam, a valasz mindig ugyanaz: en jojjek megnezni
ezt meg en nem ertem
en szandekozom megvenni az autot, mivel nincsen gepjarmuvem es nem szeretek buszozni
a tulaj aki el akarja adni, es legyunk oszintek hatalmas a kinalat, neki van autoja es o az aki nem tesz meg 5-10 km utat hogy bemutassa nekem
hol az igazsag
pl. talaltam egy quasquai, felhivtam kertem jojjon el ide 3 km-re van tolem
nem, jojjek en
ha eljott volna, rendben van az auto, aznap megveszem de nem jott
Az autó után a vevő megy, nem az eladó.
Ne csodálkozz, hogy még a szomszédból sem volt hajlandó oda vinni az autót, ez tipikusan riasztó kérés, komolytalanná, gyanússá teszi a vevőt - nepper trükk, ha oda viszik az autót, féláron szeretné megvenni.
Aki autót akar venni, kalkuláljon azzal, hogy a vásárlás is költségekkel jár, el kell utazni, s ha nem megfelelő a jármű, ott kell hagyni - nincs autó, és máris tízezrek mentek rá.
Az itt a gyakorin is érzékelhető, hogy sokan álom világban élnek a használt autó vásárlással.100-300ezer forintért kifogástalan állapotban lévő autót akarnak, amire semmit nem kell költeni, ráadásul nem legyen Swift, mert az olyan ciki, és ha hónapok múltán elromlik valami, akkor természetesen az eladó a hibás, mert rejtett hibával adta el az autót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!