Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha kisebb értékű autó eladásár...

Ha kisebb értékű autó eladásáról van szó, miért csak a buta, agyatlan emberek jelentkeznek többségben?

Figyelt kérdés
Nem általánosítani akarok,mert sok a kivétel is de ha egy 100-300 ezres autóról van szó mindegyik új autót akar ezért a pénzért. Némelyiket az zavarja a legjobban egy 20 éves autón ,hogy van egy újrafényezett elem vagy kopott a kormány.. Értem én h mindenki a legjobbat akarja a pénzéért,de ezek a kispénzű autóvásárlók miért nem a pénzükhöz igazítják az igényeiket? Nevetséges egyeseknek milyen irreális elvárásaik vannak egy ennyiért árult kocsival kapcsolatban..
2017. okt. 23. 19:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert ok azt kepzelik, 300e-ert autot kapnak, aminek semmi baja, igazabol csak azert adja el a tulaj, mert megunta a szinet vagy megtelt a hamutartoja.

Ki kell dobni mindegyik ilyet az elso ket fikazo mondat utan, addig se romboljak az idegeidet.

2017. okt. 23. 19:49
 2/13 anonim ***** válasza:
96%

Egyszerű.

Mert a buta, agyatlan emberek többsége csóró (minimálbérből/segélyből él), de azért a kocsi az kell, mert a szomszédnak is van.

2017. okt. 23. 19:52
 3/13 anonim ***** válasza:
4%
Én ezzel úgy vagyok, hogy megoldom magam, csak ne legyen szerkezeti baja, ha veszek annyiért autót akkor az az első, hogy kicserélem a kormányt, én nem fogom sokáig fogdosni azt amit előttem már igen, üléseket is veszek, vagy újra kárpitoztatom, volt rá példa, hogy belső kilincseket is vettem mert az istenért sem akart lejönni a kosz, váltógomb nálam alap , hogy cserélek, kéziféket 70%-os alkohollal átmosom többször és még sorolhatnám ,hogy mit csinálok, van ,hogy ezek a műveletek többe kerülnek mint maga a kocsi ( vettem már 100 ezerért Fiestát is leírtakat megcsináltam, + políroztattam) Swiftem pl. belül úgy néz ki mintha új lenne minden fényes, és nem repedezett kormányról még a légy is lecsúszik annyira fényes, titkom az, hogy váltót,kéziféket ruhával takarok, kormányt, műszerfalat azzal a króm színű valamivel fedem le még télen is üléseket, kalaptartót pedig párnával fedem. És persze garázs távolsága miatt mattul a fényszoró és a festés is , de fényszórót 5 évente cserélek ( nyáron fogok ) és polírozás 2 évente. Így is lehet, de veszem észre nem ez a jellemző. Jogos a felháborodásod, ugyanakkor megértheted, hogy átlag embernek vannak igényei , de pénze nincs sok sajna.
2017. okt. 23. 19:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Jártam hasonló cipőben. Kb nyolc alkalommal vontam vissza az értékesítési ajánlatomat az érdeklődő alkalmatlansága miatt. Még burkolt fenyegetést is kaptam, amikor 300-ért hirdetett kocsimra már látatlanul, telefonban elkezdte, hogy "viszek kéccázat, főnök, de nekem csak úgy kéne, hogy üzembetartóira", aztán megvádolt, hogy rasszista vagyok, azért nem adom el neki. Egy telefonbeszélgetés alapján, amikor én csupán ennyit mondtam, hogy kétszázért nem, üzembentartóira pedig főleg nem! Ha jól tudom, az a szabadságom még megvan, hogy azzal kötök üzletet, akivel akarok.
2017. okt. 23. 19:57
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen, az a legjobb mikor felhív és rögtön alkud személytelenűl látatlanban. Kocsi az kéne,fizetni nem akar ,buszozni nem akar ,200 még ma elviszi és ő a "rendes"
2017. okt. 23. 20:02
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

en is szeretnek autot venni

nem kifejezetten kisebb ertekben, masfel - 2 millio korul

felhivom a kedves hirdetot es megkerem hozza el a kocsit hozam, a valasz mindig ugyanaz: en jojjek megnezni

ezt meg en nem ertem

en szandekozom megvenni az autot, mivel nincsen gepjarmuvem es nem szeretek buszozni

a tulaj aki el akarja adni, es legyunk oszintek hatalmas a kinalat, neki van autoja es o az aki nem tesz meg 5-10 km utat hogy bemutassa nekem

hol az igazsag

pl. talaltam egy quasquai, felhivtam kertem jojjon el ide 3 km-re van tolem

nem, jojjek en

ha eljott volna, rendben van az auto, aznap megveszem de nem jott

2017. okt. 23. 20:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
He-he-he. Én sem vinném oda az autómat. Ha valaki arra sem képes, hogy eljöjjön megnézni, az nekem nem partner. Egy szalon, vagy kereskedő sem fogja odavinni neked, hogy nagy kényelemben otthon tudd nézegetni. A TC-ből rendelhetsz a neten, de ahhoz, hogy egy autót megvegyél, bizony föl kell emelni a segged a fotelból!
2017. okt. 23. 20:55
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Az autó után a vevő megy, nem az eladó.

Ne csodálkozz, hogy még a szomszédból sem volt hajlandó oda vinni az autót, ez tipikusan riasztó kérés, komolytalanná, gyanússá teszi a vevőt - nepper trükk, ha oda viszik az autót, féláron szeretné megvenni.

Aki autót akar venni, kalkuláljon azzal, hogy a vásárlás is költségekkel jár, el kell utazni, s ha nem megfelelő a jármű, ott kell hagyni - nincs autó, és máris tízezrek mentek rá.

Az itt a gyakorin is érzékelhető, hogy sokan álom világban élnek a használt autó vásárlással.100-300ezer forintért kifogástalan állapotban lévő autót akarnak, amire semmit nem kell költeni, ráadásul nem legyen Swift, mert az olyan ciki, és ha hónapok múltán elromlik valami, akkor természetesen az eladó a hibás, mert rejtett hibával adta el az autót...

2017. okt. 23. 21:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez tapasztalat, vagy csak kitaláltad?
2017. okt. 23. 22:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Nagyobb 1-2-3 milliós értékű autónál is ugyanez van. Esetleg egy 5-10 milliós autónál még elvárható is lenne hogy ne legyen rajta egy karcolás se ha még közel van az újkori értékéhez. Azért vannak normálisan gondolkozó emberek is akik belátják hogy egy használt autót azért adnak az új árának töredékéért mert már nem új. Csak várni kell a megfelelő józan vevőre. Türelem jó vevőt terem.
2017. okt. 23. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!