Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha kisebb értékű autó eladásár...

Ha kisebb értékű autó eladásáról van szó, miért csak a buta, agyatlan emberek jelentkeznek többségben?

Figyelt kérdés
Nem általánosítani akarok,mert sok a kivétel is de ha egy 100-300 ezres autóról van szó mindegyik új autót akar ezért a pénzért. Némelyiket az zavarja a legjobban egy 20 éves autón ,hogy van egy újrafényezett elem vagy kopott a kormány.. Értem én h mindenki a legjobbat akarja a pénzéért,de ezek a kispénzű autóvásárlók miért nem a pénzükhöz igazítják az igényeiket? Nevetséges egyeseknek milyen irreális elvárásaik vannak egy ennyiért árult kocsival kapcsolatban..
2017. okt. 23. 19:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%

Ismerős a dolog! Karcokért, kopott üléshuzatért akarnak alkudni, vagy ha nem vadiúj az akksi.

Ugyanezek az emberek irogatnak be ilyen idős autóknál a "A rejtett hibákat nem mondja el az eladó" topikba, ha kuplungtárcsát kell cserélni, vagy 1 mm-t eláll valamelyik elem.

2017. okt. 24. 05:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Vettem már 220 ezerért alufelnivel és klimával meg jó hangcuccal autót Swiftet bár akkor lehet nem autót sokak szemébe, mindegy. Én telefonba alkudtam 50ezret azzal, hogy mondtam magyar vagyok és áttiratom, viszek egy tanut is adásvételihez. Aztán a fönntebb emlitett modon megcsináltam kedvemre.
2017. okt. 24. 06:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Mondjuk az egészben az olyan népbolondító média is felelős mint pl a totalcar akik hülyítik az embereket hogy ha egy elem eláll kicsit akkor már nem szabad megvenni (erre utaló szövegeik vannak) vagy az állítólag becsületesnepper aki egy vagy két autóval találkozott egy típusból de akkor már kimondja az ítéletét hogy szerinte mind rossz.

Ha ugyanez a totalcar kiadna egy cikket arról szájbarágósan hogy egy használt autó azért kerül 1 millióba és nem 5-10-be mert már használták és történtek rajta javítások és a külsején sérülések vannak stb - tehát nem ÚJ - akkor azt mondanám hogy jó. De folyamatosan azt sulykolják az emberekbe hogy aki használt autót akar eladni az biztosan át akar verni és ez meg is látszik itt is a kérdéseken sokszor. Magánemberként már szinte el se tudod adni az autódat mert az emberek a kereskedőkhöz mennek hassználtat venni mert azt hiszik hogy egy cég nem csapja be őket és vigyorogva szaladnak bele a legnagybb pofonokba.

2017. okt. 25. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!