Az tényleg gáz, ha valakin egyszerre vagy 250 000 Ft értékű ruha van, de olcsó,700 000 Ft-os kocsival közlekedik? :D
Figyelt kérdés
2017. okt. 22. 12:45
1/6 anonim válasza:
Az én szememben nagyon is. Inkább járok jó kocsival olcsóbb ruhában mint fordítva. Engem nem érdekel mások véleménye. A ruhákat nem szeretem, nem is adnék ennyi pénzt értük, főleg hogy másnak menőzzek vele.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, de nálam meg pont úgy van, hogyha gazdag lennék sem szeretnék feltétlenül másik kocsit, mert ez tetszik.
Viszont akkor lehet nem kéne így öltözködnöm (ami pedig szintén tetszik).
Az élet nagy problémái...
2017. okt. 22. 13:02
4/6 Beviz Elek válasza:
Kit érdekel?:D
Nem veszek drága ruhát, az egyik kocsim kB 300-400at ér, a másik kB 600at, de boldog vagyok ha bepattanok és megyek velük valamerre. Van félretéve 4+ millióm, de nem tud izgatni egy újabb autó.
5/6 anonim válasza:
Honnan tudod hogy a ruha 250 000 ft értékű? Ezt én soha nem tudtam megállapítani. De egy autóról nagyjából meg tudom az árát de az se nagyon érdekel. Szóval kit érdekel?
6/6 anonim válasza:
Ki a sz@rt érdekel??? Senki nem fogja ezt nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!