Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek milyen nehéz...

Szerintetek milyen nehéz eladni egy kb 400. 000 ft értékű használt autót klíma nélkül jó állapotban?

Figyelt kérdés

Téli-nyári gumi van hozzá, esztétikai hibája van de amúgy szerkezetileg, motorikusan nincs baja.

Külföldre megyek és a kocsit előtt eladnám de nem akarom túl korán eladni hogy utána meg hónapokig autó nélkül legyek ameddig ki nem utazok de azt se akarom hogy ne tudjam eladni mire megyek ki.

kb hány hét, hónap lehet mire elkel egy ilyen értékű autó?

2017. jún. 16. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Attol fugg, hogy a valos erteke milyen a 400-hoz kepest...milyen auto?
2017. jún. 16. 20:48
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Ez most valami barkochba, vagy mi?
2017. jún. 16. 20:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Én pont ennyiért nézegetek most kocsit, friss jogsival.

KOnkrét típus nincs, bár favoritok vannak.

Az évjárat többet számít nekem, a tied milyen?

2017. jún. 16. 20:54
 4/8 A kérdező kommentje:

2001-es Clio.

5 ajtós, benzines

Nem tudom a pontos értékét, de úgy 400 körül lehet

2017. jún. 16. 21:00
 5/8 anonim ***** válasza:
klíma nélkül nehéz lesz. Ennyiért kapsz klímás kisautót.
2017. jún. 16. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor igy sokaig fog tartani.

Ami referenciat tudok adni: 99-es, klimas Civic kombit 390-ert adtam el nemreg. Egy bo honapba telt.

2017. jún. 16. 23:44
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
Amilyen esőzések vannak mostanában itt Pesten, már úszótalpakkal fogják keresni az autókat, nem klímával. Egy 400.000 ft értékű használt autóban milyen állapotban lehet a klíma, ha egyáltalán működik még? Akkor inkább ne legyen benne klíma, de minden más legyen benne jó állapotban.
2017. jún. 17. 09:05
 8/8 anonim válasza:

Egyetértek, aki annyiért keres autót nem fog számítani a klíma, nagy mázli kell hozzá , hogy működőképes legyen benne ha van is.

Szerintem hamar elviszik am.

Hirdesd meg most aztán majd mondod h ekkor tudod átadni ha vki meg akarja venni.

2017. júl. 1. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!