Volvo S60 elso autonak?
Munkavallalas miatt naponta kellene igaznom Szekesfehervar es Budapest kozott az M7-esen. Most diplomaztam le, 24 eves vagyok, 2 eve van meg a jogsim, de csak elvetve vezettem foleg varosban. Most viszont Pesten kaptam tobb allasajanlatot is, de az alberletarak miatt nem szeretnek felkoltozni, inkabb ingaznek. A buszozas/vonat mar felejtos, mert megszunik a diakkedvezmenyem, a munkaltato pedig fizetne valamennyi benzinpenzt.
Kerdesem lenne, hogy nem felelotlenseg e S60-S80 Volvot venni elso autonak? A keretem masfel millio ft, plussz kulon penz az atirasra es a biztositasokra, es meg van 600ezer ft tartalekom hogy ha barmi baja lenne az autonak. A szuleim es az ismeroseim teljesen ki vannak akadva, mert szerintuk az elso autot mindenki osszetori, es olyat kellene vennem, amit nem fogok sajnalni. En a biztonsag miatt szeretnek volvot, mert szerintem nem egy eletbiztositas minden nap az m7esen utazni, nem ereznem magam biztonsagban egy kisautoban. Pont multkoe olvastam egy volvo csoportban, hogy valaki S60as volvoban utkozott egy kamionnal es a volvos kiszallt. Tulelte. En nem gondolom, hogy a masfel millio koruli osszegben talalnek a volvonal biztonsagosabb autot.
majd ha az ismerősök adnak bele pénzt, okoskodhatnak, hogy mit vegyél, de addig ne
amúgy mindenki magából indul ki.. egyik rokonom is mindig mondta a fiatalokra, hogy Pesten egy kis suzuki jó lesz neked törni zúzni.. aztán véletlenül ő zúzta le mindig az autóit, mi meg soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!