Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elsö autonak Volvo?

Elsö autonak Volvo?

Figyelt kérdés
Elsö autonak egy Volvo s60 2.4 dizel vagy benzin? 2,2milliom lenne rá a fenttartá nem okozna szerintem gondot. Napi 60km et használnám országuton heti egyszer pedig 300km használnám. És automata vagy manuál legyen? 18f

2018. jan. 25. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Ekkora távolsághoz már bőven megy a dízel. A váltó tök mindegy, amelyiket preferálod.
2018. jan. 25. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:
60%
Nekem a Volvo az álom autó (mint másnak a BMW, vagy Merci), de én a helyedben inkább egy jó állapotú S40-et néznék. És dízel simán jó.
2018. jan. 25. 22:45
 3/3 anonim válasza:
100%

Nekem is volvo volt az első autóm :)

S60 - ból sok D5 van a piacon szerintem jó választás. Gazdaságos is egyébként 6-8 literrel elketyeg amellett meg elegáns mutatós autó. Common rail tehát az üzemanyag minőségére azért kényesek javaslom minden szerviznél 20e km emként a gázolajszűrő cserét. Ha szennyezett az üzemanyag a porlasztókat sajna hamar tönkreteheti. A benzines főleg a nem turbós kevésbé kényes. A turbósokkal sincs gond meg ha van is manapság nem óriási pénz egy turbófelújítás utána meg megint jó 300e km ig. Sokat futott példánynál várható sajnos. Turbósnál olajra nagyon figyelni! Benzinesnél a városi 10-13 liter. Személy szerint én csak automata de amelyik neked jobban szinpatikus. Jól bírják az automaták egyébként olajcsere intervallumra nem emlékszem mennyi neki de nem árt ha le van cserélve 150-160e km-nél. A fordulóköre 12 méter ami elég nagy parkolni meg kell szoknod vele ha még nem vezettél ilyet. Ebből az összegből azért már tudsz válogatni. Javaslom a márkakereskedésekben beszámítottakat nézegesd.

2018. jan. 25. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!