Elsö autonak Volvo?
Nekem is volvo volt az első autóm :)
S60 - ból sok D5 van a piacon szerintem jó választás. Gazdaságos is egyébként 6-8 literrel elketyeg amellett meg elegáns mutatós autó. Common rail tehát az üzemanyag minőségére azért kényesek javaslom minden szerviznél 20e km emként a gázolajszűrő cserét. Ha szennyezett az üzemanyag a porlasztókat sajna hamar tönkreteheti. A benzines főleg a nem turbós kevésbé kényes. A turbósokkal sincs gond meg ha van is manapság nem óriási pénz egy turbófelújítás utána meg megint jó 300e km ig. Sokat futott példánynál várható sajnos. Turbósnál olajra nagyon figyelni! Benzinesnél a városi 10-13 liter. Személy szerint én csak automata de amelyik neked jobban szinpatikus. Jól bírják az automaták egyébként olajcsere intervallumra nem emlékszem mennyi neki de nem árt ha le van cserélve 150-160e km-nél. A fordulóköre 12 méter ami elég nagy parkolni meg kell szoknod vele ha még nem vezettél ilyet. Ebből az összegből azért már tudsz válogatni. Javaslom a márkakereskedésekben beszámítottakat nézegesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!