Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg gáz ha valakinek...

Tényleg gáz ha valakinek nagyon bejönnek a francia és olasz autók?

Figyelt kérdés
Bár szeretem az amerikai autókat is,főleg a fordott,de szívemhez nagyon közel állnak a francia és olasz autók.A ford és a francia verdák azért mert apának mindkettő volt.Nekem is francia autóm van,de akarok mellé venni egy 20-25 éves alfát is vagy kicsit fiatalabbat.Haverok meg egy két csajszi haveri körből ezért szoktak cinkelni,bár magamra nem veszem,de kicsit gyerekes hogy az ő német autó imádatukat másra is rá akarják tukmálni.
2018. ápr. 16. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

Onnan fogod tudni, hogy átlépted az iq80-as álomhatárt, hogy nem az alapján ítélsz, mit mond a haver, vagy milyen logó van egy szerkezeten.

Az irány jó, csak még igyekezz minden tanórára beérni.

2018. ápr. 16. 16:08
 2/8 anonim válasza:
26%

Egyáltalán nem gáz, csak nagyobb a valószínűsége, hogy többször kell szervizelni mint egy japánt pl.

Persze ez nem tény, csak a statisztika így mutatja :)

2018. ápr. 16. 16:30
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Miért lenne gáz? Talán a haveri körödet kéne inkább megváltoztatni.
2018. ápr. 16. 16:32
 4/8 anonim ***** válasza:
27%
Szüleimnek francia kocsijuk van, én vettem először egy németet, utána egy franciára cseréltem. Soha többet nem lesz más, csak francia autóm. Kényelemben a japánok sehol nincsenek, de a németek is rendesen le vannak maradva és igazából megbízhatósággal sincsenek gondok. Olasz autóval kapcsolatban viszont vannak fenntartásaim, de lehet, hogy másnak meg ugyan úgy bejönnek, mint nekem a franciák. Az meg soha nem érdekelt és nem is fog, hogy más mit gondol az autómról és ilyen haverra nem igazán van szükségem, aki a kocsim származása miatt cinkel.
2018. ápr. 16. 19:20
 5/8 anonim ***** válasza:

6éve csak renaultom van.Pedig volt már audi,bmw,vw stb.stb..

Innentől már renault lesz.A megbízhatatlanságukról terjengő pletykáknak meg nem kell hinni.

Itt nem azt kell nézni hogy fracia,német,olasz,jápán hanem hogy mennyire szakszerűen és milyen időközönként volt karbantartva.Ha kontárok szerelték gagyi utángyártott alkatrészekkel 3évente akkor még a toyota is szar lesz.

2018. ápr. 16. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy tetszik az nem gáz. (Az én szememnek is van pár kedves öreg olasz kocsi, de a világért se kellene). Onnantól, hogy nem napi használatra kell nyugodtan vegyél bármit, hobbiautó, kilakatolod, rendberakod, aztán kezded előlről. Feltéve ha lesz is miből finanszírozni.
2018. ápr. 16. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem erről még mindig ugyanaz a teóriám, főleg a francia autókat borzasztó rossz szerelni, ezért sok szerelő szidja őket, és ez átragadt a köznyelbe is, holott egy átlag felhasználó számára ez huszadrangú dolog
2018. ápr. 16. 22:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintemd mégis ki fog vele foglalkozni hogy mit szeretsz vagy mit nem szeretsz? A te pénzed arra költöd amire akarod kb.
2018. ápr. 17. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!