Audi A6 C5 vagy BMW 5 E39? Csak benzines
Melyik autónak lenne olcsóbb a fenntartása?
Melyik megbízhatóbb ?
Magyar viszonylatban az E39-nek sok a fenntartása. Sok az elektronika, öreg autók, néha betojik egy-egy szenzor stb.
Nekem 50-80 euró nem fáj ilyenkor annyira, de magyar pénzhez ez sok. Egyébként elégedett vagyok vele, 535m-em van, mára már csak hétvégi hobbiautó.
Audit meg elmesélik az audisok, abban nics tapasztalatom.
Megérkezett az 1000. ugyanilyen kérdés a témában...
Mind a kettő megbízható, ha karban volt és van tartva folyamatosan!
De, nincs egyik sem amelyik eladó!
Ergó mindkettő pénztemető lesz!
Tapasztalatból mondom.
Nem kell elhinni amit írok, majd meglátod magad, mert úgyis belevágsz.
Mindkettő pénztemető tud lenni, ha az elmúlt időben egy kicsit is hagyták lepusztulni. Az alap dolgokon kívül a rengeteg extra funkció működésre bírása is iszonyat tud lenni.
A BMW eléggé tudrohadni, az Audira ez nem jellemző. Vannak kritikus pontjai, de nem rohadós.
A motorjai mindkét márkának jók voltak ebből az időszakból.
Automata váltóval egyiket sem merném megvenni. Ha figyeled a hirdetéseket, az automaták sokkal olcsóbbak, nem véletlenül.
Ja igen, a légrugót is kerüld. A kombi E39 és az A6 allroad is légrugós. (E39 nem minden esetben) Ez is tudja vinni a pénzt rendesen.
Vedd amelyik jobban tetszik vagy amelyikből találsz egy jó állapotút.
Az én véleményem az, hogy érdemes a kínálat drágább darabjai közül válogatni.
Ha veszel egy olcsó, leütöttebb autót, arra ugyan úgy rá fogod költeni amit a vételáron spóroltál. Általában még többet is.... A végére pedig még meg is utálod.
Ha fenntartás ennyire számít, akkor nem ilyen autóban kellene gondolkozni.
Egyébként Audi jóval olcsóbb, az előéleten több múlik.
Az a baj ezekkel az autókkal, hogy már eleve olyan embertől veszed meg, mint amilyen te is vagy.
Nem rosszindulatból. De tedd fel magadnak a kérdést. Vennél magadtól olyan autót, amit te eladnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!