Benzines vagy Diesel Audi?
Figyelt kérdés
A4-est nézek, 2001-ig, Magyarországi első forgalomba helyezésűt keresek inkább, dizelből ilyet nem láttam, benzinesből van azért. Csak azok meg sokat esznek, bár opcióként ott az LPG, vagy egy fogyasztás csökkentő chip, bár ezek is sokba kerülnek, de talán a fogyasztása lecsökken szinte egy dízel szintjére, sokszor megyek nagyobb távot, de többnyire város, országút kombó játszik.2018. jan. 23. 15:14
1/7 anonim válasza:
Elég gázosak ezek az Audik, szóval vegyél olyat.
2/7 anonim válasza:
Ha nagyon a fogyasztásra mész, akkor dízelt vegyél, ne szórakozz gázzal meg ilyen hülyeségekkel. 1.9 PDTDI-vel nem nyúlsz mellé, nem baj ha nem magyarországi, nehogy azt hidd, hogy amit Németországból hoztak, azok hulladékok. Épp ellenkezőleg.
3/7 A kérdező kommentje:
Most nézem Skoda Octaviákból viszont sok a magyarországi, dízelben is. Lehet az lesz. Azért jó, ha tudom egy autó előéletét. Tudtommal külföldi autónál ezt nem lehet lekérni.
2018. jan. 23. 17:54
4/7 anonim válasza:
Egy magyarországiét sem olyan könnyű kinyomozni, de lényegesen könnyebb, mint egy külföldről behozottat, az biztos. Bár én azt mondom, néha jobb is ha nem tudja az ember, hogy mi volt az autó előéletében :))
5/7 A kérdező kommentje:
Meg az is fő szempont, hogy ezek nem igen vannak tekergetve, 400 ezer km az teljesen reális. Én már akkor hagyom az egészet l, ha egy példánál maradva A4-esnél látom, hogy 200 ezer km van benne. Bár ez se számít semmit, de talán több sunyiságra is felhívja a figyelmet ezen kívül. De persze az állapot a döntő, meg nehéz is egy jó kocsit kifogni, de minnél jobban növelni szeretném az esélyt. De lehet maradok a Skodábál, ez is gyakorlatilag egy Audi. :D
2018. jan. 23. 18:45
6/7 anonim válasza:
Szeretem a dízel autókat. Az utóbbi 15 évben csak dízeleim voltak. Szeretem a karakterisztikáját, hogy taposásra se eszi le a hajamat, stb. Igaz ki is használom, mert hosszú távon autópályán járok.
De! 17-18 éves autónál biztos, hogy benzinest választanék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!