Turbó benzines első autót vennék, mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Eddig nekem a VW Passat B5.5 tetszik a legjobban, 1.8as turbo motorral. Milyen hasonló árazású, turbo benzines autók vannak?2017. nov. 13. 19:54
1/9 anonim válasza:
Vw konszern 1.8t ez nem kérdés. Iszonyat jó motor
2/9 A kérdező kommentje:
Értem. És milyen kocsikba raktak ilyen motort? Passaton kívűl még az Audi A4-ről tudok.
2017. nov. 13. 20:02
3/9 anonim válasza:
B5 hátsó rész futómű hibái miatt tré sorozat ,kint nyugaton is szidják . Audit vegyél minden szempontból jobb .
4/9 anonim válasza:
Csak hát ha elromlik az audiban valami az életét ráköltheti.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem B5-öt akarok, hanem B5.5-öt. Audinak nem annyira tetszik a hátulja.
2017. nov. 13. 21:08
7/9 anonim válasza:
Seat Leon, Toledo, Skoda Octavia RS, ezekben volt még ez a motor. Meg ugye a TT és az A3.
Első autónak rögtön egy erős, öreg autót akarsz, remélhetőleg nem 800.000 forintból...
8/9 anonim válasza:
Bocsánat, kimarolf és az Octavia sima 1.8 T verziója (de ez csak 150 lóerős) Szerelték még a Superb-be is.
9/9 anonim válasza:
"Első autónak rögtön egy erős"
Azért a másfél tonnás bódéban az a 150 lóerő, az azért hű de rettenetesen erős technika :D
Ha turbó benzin akkor szerintem VW 1.8T vagy valamelyik 5 hengeres turbós Volvo, bár ezek azért jellemzően 200 lóerő fölött vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!