Tudnátok mondani turbós benzines, VAGY hátsókerekes autókat?
Keret 5-600.000Ft körül lenne átiratással együtt, BMW, Audi, Merci kizárva.
Turbósok közül konszern 1.8T motoros autóin kívül milyen lehetőségek vannak még?
Hátsókerekesek közül Ladát nem akarok, 2 literes Ford Sierra tetszett most meg, esetleg Opel Omega A. Milyen hátsókerekesek vannak még ezeken kívül?
Ha élmény autózni szeretnél akkor én még kicsit gyűjtenék hozzá a helyedben és egy első szériás "Mazda MX-5"-öst keresnék.
pl. egy ilyet: [link]
Olvass mielőtt okoskodsz.. Ha megnyitottad volna a 2 linket, vagy megnézted volna a kommenteket, nem futsz bele magadtól a pofonba, mint 2-eske.
Régen kint élek, saját házam van már kint, 2 autót tartok, de a kettő nincs 2000 euró, pedig egy ebből 3 liter feletti. Úgyhogy vagy nem vagy elég régen kint, vagy bónuszt vesztettél.
Kicsit gondolkodnál, és nem minden mondatodat felkiáltójellel fejeznél be, talán a saját igazadon kívül észrevetted volna hogy április elsejei kérdés.
De te is csak azért jöttél, hogy jól megmondd.
Porsche is hátsókerekes, de ebből a pénzből talán kapsz felnit rá. Vagy romot kapsz.
Ladát nem akarsz...
Kispolszki? Zasztava?
Az e30 nem volt rossz, csak nem ezzel a motorral. BMW-t nem a 4 henger miatt veszi az ember.
Viszont szerintem nagyon nehéz találni normális állapotban levőt, max valami fanatikustól vehetsz, de ők meg általában meg is kérik az állapotnak megfelelő árat.
Az a baj hogy ennyi pénzért pedig csak a BMW ami hátul kapar. Én is ugyan így voltam, és csak az marad. Omegát ne, annak minden baja van.
Vagy a BMW vagy spórolsz még és az MX5.
Nincs nagyon hátul hajtós alternatíva.
Gondolom baxatni kell egy ilyen verda hogy ennyire a hatso kerékre van kihegyezve a dolog
Igy a lada meg a többi kgst-s szemét azonnal kiesik mert semmire nem valók!
Sierra omega stb egy igazi pudva betegágy mára mindegyik,ami a belét a földön húzva még éppen vonszolja magát valahogy
Bmw 5-6százért?!?ugyanmár.....ennyiert bmw-nek látszó szarkupacok vannak csak
Még felmerült az mx5 viszont attol se nagyon vard a csodat,mert erős motor abban sincs,de az eddig felsoroltak közül még mindig a legjobb valasztas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!