Melyik a legideálisabb első autó 1 millió FT-ból?
21 éves vagyok. Autóvásárlás előtt állok és kb 1 millió FT-nom van rá.
Tudtok valamit ajánlani, ami takarékos de közben kicsit sportos/fiatalos is?
Bármilyen más javaslatot/szempontot is szívesen fogadom.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Az Alfa-t imádom, azt néztem ki elsőnek. Haveromnak is olyan van, egyszerűen gyönyörű. Viszont úgy tudom hogy drága a fenttartása.
Az Opel az is nagyon jó, viszont pont egy Astra-nk volt.
A Ford-ok azok tudom hogy megbízható autók, jól is néznek ki és elég takarékosak.
Életem eddig legjobb autója a sok közül amire a legkevesebbet kellett költeni.Kényelmes,elegáns,sportos,keveset fogyasztó 1.9dci.(Nagyon megy🙂).Belefér a család,haverok,több rekesz sör😄 és rengetek extrát kapsz és biztonságot.
Régi Alfát, pláne hozzá nem értőnek első autó gyanánt a világért se.
1 millióért jó állapotú Golf IV van pl. Ha sportos és ne egyen sokat, akkor 110 lóerős TDI, esetleg 115,131 lóerős PD TDI, ha több pénzed van van, akkor GTI-t is nézhetsz, de azért az eszik is. (De ugyanezek a motorok vannak a Passat, Bora, Octavia stb-ben is)
Vagy ott az Astra G, szívó OPC 160 lóerővel, vagy a Coupe, 115, 147 lóerővel (turbós már más tészta 200 lóerővel), de vannak jó Isuzu motoros dízelek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!