Milyen autót vegyek maximum 10 millió ft-ért?
Sziasztok!
Szeretnék egy maximum 3-4 éves autót vásárolni, erre 10m ft-t szánok. Néztem már 25 osztálynyi BMW-t, Mercedest de nem az én stílusom.Az elképzelésem az lenne,hogy legyen egyben sportos, de elegáns is, illetve a legfontosabb,hogy hosszabb utak során ne gerinc sérvvel szálljak ki.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
21f
Németből rengeteg ilyen autót hordtunk be, úgy viszik itthon a 2 éves b8-as passatokat mint a szart, pedig vehetnének új autót is, de miért én veszítsem el kapásból az autó értékének nagy részét.
Az én tippem egy Volvo XC60 lenne, kizárólag D5, ha találsz ocean racet akkor a felszereltségbe azt ajánlom
Van ilyen sok!
Aki tudná használni önálló döntésekkel annak nincs, akinek pedig van, az nem képes egyszerű dolgokat eldönteni, mások megerősítése nélkül!
kérdező, egyrészt még ha véletlenül igaz is, amit állítasz, akkor is kérdéses, hogy te ennyire fogalmatlan vagy, vagy dicsekedni akarsz?
10 millió forintért azt hiszed, hogy adnak olyan az értékének a te elmondásod szerint is jelentős részét elvesztő autót, aminek kényelmetlen az ülése, szarul megy és alig van felszereltsége?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!