Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen "sleeper" autók vannak...

Milyen "sleeper" autók vannak maximum 1 millió forintig?

Figyelt kérdés
Pl.: f astra gsi, Honda cr-x, omega mv6. Igazából csak annyi lenne a kitétel hogy megbízható legyen.

#Sleepercars
2017. ápr. 23. 10:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Öreg, turbós, benzines, kombi volvót vennék ilyen célokra. Tipikus apuka autó, senki nem nézi ki belőle hogy 200 ló fölött van.
2017. ápr. 23. 11:23
 2/12 A kérdező kommentje:
Nézegettem őket én is, ezek megbízhatóak?
2017. ápr. 23. 11:32
 3/12 anonim ***** válasza:

A CR-X-en vagy a GSI-n mi a "sleeper"? Messziről ordít, hogy milyen autó. A "sleeper" lényege, hogy kívülről nem lehet sejteni a teljesítményt.

Az MV6 igen, arról csak közelről mondod meg micsoda és persze le lehet szedni a feliratot hátulról.

Mazda 6 MPS, Volvo V70R, de van még pár ilyen.

2017. ápr. 23. 11:46
 4/12 A kérdező kommentje:
Azért volt ott a "" de sokan a gsi-ről sem tudják hogy mi is az.
2017. ápr. 23. 12:13
 5/12 anonim ***** válasza:

A szögletes régebbi Volvók mindig jó választások ilyen célra meg a kommersz japánok sportváltozatai. Corolla 1.8 TS 192 lóerős és nem sokat néznek ki belőle .De ha nincs felcsicsázva akkor egy Swift gti is nagy meglepetés a sok alap 1.3 közt. Régi kis autó de jól gyorsul könnyű kaszni Daihatsu Charade 1.0 turbo, Szaloncukorlámpás Ford Mondeo 2.5 v6 is ritka madár és majd 200 paci.

Személyes kedvencem Nissan Sunny 2.0 turbo gti-r, sperr összkerekes, csak az ritka és drága ,viszont bitangul megy.

2017. ápr. 23. 12:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Volvo s40 t-4, mondjuk az szerintem nem a legmegbízhatóbb. Aztán olcsóbban én lancia kappa 2.0 turbot is néznék, mert nekem nagyon tetszenek és elvileg nem kifejezetten problémás autók és nagyon gyorsak.

Citroën xsara 2.0 vts , civic 1.6 vti.

Esetleg a saab 9-5 aero? Az se kifejezetten megbízható, de annyira nem is megbízhatatlan.

Mazda 6 2.3 gt, aztán ott vannak az 1.8t motoros autók, audi a3, skoda octavia, seatok. Ott van még az rs octavia is, mondjuk azon már látszik, hogy nem egy teljesen hétköznapi 1.4-es octavia :D

Toyota corolla 1.8 ts, opel astra opc, peugeot 206 gti, renault clio sport (az rs erősebb, de azon már sportosan is néz ki)

Hátha találsz ezek között olyat, ami tetszik.

2017. ápr. 23. 12:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Valami jó turbós Volvo jutott eszembe nekem is elsőre.
2017. ápr. 23. 13:09
 8/12 A kérdező kommentje:
Volvók tetszenek csak nem tudom mennyire megbízhatóak, meg furcsán olcsók. Suzukin akár az 1.6-ost amiből már 300.000 körül jót lehet kapni rendesen meglepődtem az 1.6-os motorral elég jól megy viszont GTI elég kevés ideig van fent belőle hahun. :D Erről a Charade-ről nem is hallottam még. Mondeo is tetszik csak azt sem tudom mennyire megbzható illetve abból én még az rs2000(asszem ez a neve) is néztem. (vagy ugyan az a kettő? XD) Sunny-t 1x tök véletlen találtam a hahun nem olyan rég, rendesen meglepődtem rajta. :D Kappa nekem is nagyon tetszik csak megint a megbízhatóság nem tudom milyen. Saab-ok is nagyon tetszenek csak arról nem sok jót hallottam. Nagy Octavia fun vagyok/voltam csak sajnos találtam szinte ugyan azon az áron a Toyota Corolla ts-t illetve Accord type-r-t is találtam (ezt is csak véletlen) és ezek jobbak mint az octavia. Audit nem szeretnék viszont a sima 1.8t octavia még jó is lehet. Ilyen peugeot, renault citroentől félek kicsit, g astra caravan-ba gyönyörű autó csak az marha ritka :D Még jöhet ha van / vélemény is a felsoroltak közül.
2017. ápr. 23. 13:45
 9/12 A kérdező kommentje:
st200-as a mondeo
2017. ápr. 23. 14:02
 10/12 anonim ***** válasza:

A corollaval meg az accorddal szerintem nem nagyon lőhetsz mellé. A saabnak nézz utána, én úgy emlékszem, hogy a 2004 utáni faceliftes már megbízható, de amúgy meg, ha olyan tulajtól veszed, aki mindent alaposan, rendesen szervizelt rajta meg kímélte is , akkor az is lehet nagyon jó.

Ennyi idősen attól is függ, hogy mennyi baj lesz az autóval, hogy az előző tulajdonosok hogy bántak vele.

Ha a toyotaban meg a hondaban 25 ezer km-enkènt cseréltek mondjuk olajat és versenyezgettek vele , akkor azokkal is lehet rengeteg gond... :D

A kappaval is így van, az se egy nagyon problémás autó úgy tudom, de nézz utána meg tényleg az alapján (is) dönts, hogy milyen állapotban van a kocsi.

Még a seatokat mondtam. Pl seat toledo 1.8t sport meg seat leon 1.8t, ezek alapból elég megbízhatóak is.

2017. ápr. 24. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!