Maximum 3 millió forintért milyen élményautót vennétek?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 10. 23:55
1/17 anonim válasza:
Neked mit jelent az élményautó? Mert mindenkinek mást. Én speciel Mazda rx-et vennék.
6/17 Beviz Elek válasza:
Hát ez jó kérdés, attól függ hogy ennyiből minden meg kell legyen vagy ezután lehet még gyűjtögetni és építgetni?
Ez mondjuk jóval olcsóbb, de én egy Lexus IS200-at veszek majd játszósnak, tökéletes lesz. Esetleg IS300...
Ha mégsem, akkor Nissan 200SX S13
Ennyiért egyébként egy 3.0 szívó Supra (A80, 2JZ-GE)
7/17 anonim válasza:
Golf GTI, R, Octavia/Fabia RS, Leon FR stb stb, elég sok lehetőség van
8/17 anonim válasza:
Golf, meg Fabia, mint élményautó. Ezen jót röhögtem.
Vegyél egy VFTS Ladát, vigyorogni fogsz benne, az tuti...
9/17 anonim válasza:
Jót röhögtem a Ladán, milyen élményt ad egy fapad delux 110 lóerős 40 éves technika egy 200-300 lóerős értelmes futóművel felszerelt autóhoz képest? Ja akinek élmény a szerelés annak biztos jó...
10/17 anonim válasza:
Annyit, szakértőkém, hogy 170 ló a VFTS és hátul hajt, nem úgy, mint a dízel Fabia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!