Milyen "sleeper" autók vannak maximum 1 millió forintig?
Azok a tipukus Volvok megkapták a Sleeper jelzőt. Én sok számítógépes és mobilos játékkal játszom, amelyben szerepelnek pl. : a 850R-ek, a tageknél mindig ott van az, hogy sleeper.
De!
Én ha tehetném, nem Volvót vennék, hanem:
egy kicsit modernebb, a szerintem valaha készült legszebb autót válsztanám 202 lóerőv kombiban, az a Ford Mondeo Mk2 2.5 V6 Turbo ST200. Minden álmom egy teljesen gyári, ST-kék színű Mondeo. Nekünk volt Mondeonk. 2.5-ös. 16 év alatt bőven a szívemhez nőtt és nem akartam elengedni. Igazán ritka autó. És ha képes lennél arra a (számomra) bűncselekményre, hogy leszednél róla minden ST-re utaló jelet, egy egyszerű felnit hogy olyan legyen mint egy 1.8as 130lovas Mondi, akkor akárki áll le veled versenyezni, mindegyiknek leszakadna az álla, csak úgy repeszt az a gépsárkány. Dönts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!