Maximum 2 millió értékben milyen autót vennétek? (Paraméterek alul)
Mindenképpen jó lenne 4 ajtós. Egyedül élek, csak én használnám, de néha haverokat vinném benne. Valami kicsit sportos kellene. Sedanra vagy coupera gondoltam, dízel jó, de a benzines sem baj.. Lehetőleg ne egy 12l felett és ne kelljen szervizelni 2 havonta. 10-12 éves legyen maximum.
Ezekkel a paraméterekkel mi lenne szerintetek a megfelelő?
Ha szervizbe nem akarsz sűrűn járni akkor ne németet nézz.
Inkább Japánt. Nissan. Toyota. Mitsubishi. Sokkal kevésbé szerviz igényes autók mint egy Audi BMW vagy vw.
Sedanra nem tudok példát mondani. De ha haverokkal mennél. Akkor próbálj ki egy Ford galaxyt. Erős motor. Belül fullos. Az ülések külön személyre szabhatóak kinek hogy jó. Nagy belső tér. Egy két méteres sofőr mögé még egy két méteres ember simán be ül. És a sportos nem tudom mit takar. Én egy 15 éves galaxyval ki mentem. Autó útra. 200-at mentem vele. Jó út tartás. Stabil nagyon hiába nagy a kasztni.
Az az Audi A6 nem néz ki rosszul amit linkeltél, de ennyiért nem tudom, hogy be mernék e vállalni egy C6-os Audi-t, a feelinget értem, hogy bejön, csak ennyiért még hasonló korú A4-esek is éppenhogy kategória és ez még magasabb szint!
Ajánlották itt a BMW E60-ast is, abból sem kapsz 2 milláért vállalhatót az tuti, hiszen ennyiből még E90 sincs elfogadható állapotban.
Az Audi-ra visszatérve ebben a hírhedt 2 literes PDTDI motor van ami a PD elemre kényes, bár nekem volt pár évig ilyen motorral szerelt A3-asom és az együtt töltött 120 ezer km alatt soha nem volt motorikus problémám az autóval.
Viszonylag jól is ment, bár az a kocsi 200 kilóval könnyebb mint az A6. Ebben a kasztniban lehet vérszegény a 2 literes 140 lovas motor, de erről nincs gyakorlati tapasztalatom, csak tipp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!