Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Maximum 2 millió értékben...

Maximum 2 millió értékben milyen autót vennétek? (Paraméterek alul)

Figyelt kérdés

Mindenképpen jó lenne 4 ajtós. Egyedül élek, csak én használnám, de néha haverokat vinném benne. Valami kicsit sportos kellene. Sedanra vagy coupera gondoltam, dízel jó, de a benzines sem baj.. Lehetőleg ne egy 12l felett és ne kelljen szervizelni 2 havonta. 10-12 éves legyen maximum.

Ezekkel a paraméterekkel mi lenne szerintetek a megfelelő?

2016. júl. 22. 20:53
 1/10 A kérdező kommentje:

[link]

Mondjuk egy ehhez hasonlót elfogadnék.

2016. júl. 22. 20:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondeo. 2 millióért már nagyon jót tudsz találni. Van 2.0 TDCI motorral meg egészen 3.0 V6 benzines is.
2016. júl. 22. 21:14
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
jó mehet már egy ilyenen 2 gurigával lehet lovagolni. csak szerviz jó ha megvan és öröké jó én is audiba szálltam be 2 misivel a zsebembe és nem kér nagy szervizt csak néha de akk zsebbe tenni a $-t
2016. júl. 22. 21:15
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Ha szervizbe nem akarsz sűrűn járni akkor ne németet nézz.

Inkább Japánt. Nissan. Toyota. Mitsubishi. Sokkal kevésbé szerviz igényes autók mint egy Audi BMW vagy vw.

Sedanra nem tudok példát mondani. De ha haverokkal mennél. Akkor próbálj ki egy Ford galaxyt. Erős motor. Belül fullos. Az ülések külön személyre szabhatóak kinek hogy jó. Nagy belső tér. Egy két méteres sofőr mögé még egy két méteres ember simán be ül. És a sportos nem tudom mit takar. Én egy 15 éves galaxyval ki mentem. Autó útra. 200-at mentem vele. Jó út tartás. Stabil nagyon hiába nagy a kasztni.

2016. júl. 22. 21:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
ja ez nemjo mert 2000 s, ebbe 3000 v6 kell min. en is azt vettem hogy vigye a kasztnit.
2016. júl. 22. 21:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Volvo S60
2016. júl. 22. 21:39
 7/10 anonim ***** válasza:
27%
BMW E39 525D / 530D ,a 2000 után gyártottak. Megbízható, dinamikus,alacsony fogyasztás,Full extra,stb...
2016. júl. 23. 01:27
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Vagy az újabb E60
2016. júl. 23. 01:31
 9/10 Koaxk Ábel ***** válasza:

Az az Audi A6 nem néz ki rosszul amit linkeltél, de ennyiért nem tudom, hogy be mernék e vállalni egy C6-os Audi-t, a feelinget értem, hogy bejön, csak ennyiért még hasonló korú A4-esek is éppenhogy kategória és ez még magasabb szint!

Ajánlották itt a BMW E60-ast is, abból sem kapsz 2 milláért vállalhatót az tuti, hiszen ennyiből még E90 sincs elfogadható állapotban.

Az Audi-ra visszatérve ebben a hírhedt 2 literes PDTDI motor van ami a PD elemre kényes, bár nekem volt pár évig ilyen motorral szerelt A3-asom és az együtt töltött 120 ezer km alatt soha nem volt motorikus problémám az autóval.

Viszonylag jól is ment, bár az a kocsi 200 kilóval könnyebb mint az A6. Ebben a kasztniban lehet vérszegény a 2 literes 140 lovas motor, de erről nincs gyakorlati tapasztalatom, csak tipp!

2016. júl. 23. 05:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Lexus IS, de vannak jó minőségű Merdesesek is ennyiért, a Mazdák is nagyon jók, van nagyon menő Alfa Romeo 159 (aminek már csak keltik a rossz hírét, de különben egy elég megbízható autó), de a Mondeok se rosszak (szívesen mondanám az Insigniát is, csak azok 2 milliónál kezdődnek). Van választék a középkategóriában, fel sem soroltam mindent. Bár azt tudni kell, hogy a középkategóriások között 2 millió nem sok pénz egy használtra.
2016. júl. 23. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!