Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alufelniket 2 millió forintért...

Alufelniket 2 millió forintért vásárolni, csak nekem sok?

Figyelt kérdés

A szomszédom ennyiért vett Porsche felniket az Audijára.

Marha jól néz ki, de mikor mondta,hogy gumikkal együtt 2 millió lett a vége,hogy fent legyen a kocsin, nem akartam elhinni.

Ő sem milliomos, de ha nekem ennyi pénzem lenne, fix,hogy nem ilyenre költeném, de nem tudom ki,hogy van vele.Pedig én is szeretem a kocsikat, és én is rengeteget költök rá hobbiból, de ez azért nem kevés....(a kocsi értéke lehet kb 3-4 millió)

2016. máj. 24. 19:47
1 2
 1/11 anonim válasza:
59%
Te ide pletykálni jársz, vagy mi?
2016. máj. 24. 20:05
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha van rá pénze, akkor egészségére. Felnőtt ember, arra költi a pénzét, amire akarja.

Végül is egy Opelre is vadonat újonnan 300-400eft is akár egy szett. Akkor a Porschere nem is olyan vészes.

2016. máj. 24. 20:16
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Uhh, de, brutálisan sok, és arról nem is beszélve, hogy elég sz*rul néz ki mindig, mikor egy autóra más márkára való felnit veszel, még akkor is, ha Porsche felniről van szó. Eladta volna az Audit és hozzáadja a 2 millát, mindjárt kijött volna egy régebbi Porsche Boxster például, aztán akkor a felnihez lett volna egy hozzávaló autó is.
2016. máj. 24. 20:28
 4/11 anonim ***** válasza:

Saját dolga nem?

Ha tábortüzet rak a pénzéből az is a saját dolga.

relative sok az egy dolog, de amúgy egy prémium kategoriás autóhoz is simán elkérnek 400-500 ezret egy szett felniért, aztán mehet felfelé is.

2016. máj. 24. 22:53
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem az volt a kérdés,hogy kinek a dolga,vagy ,hogy pletykálni járok e ide....

Feltettem egy kérdést, aki úgy érzi,hogy csak megszólni lehet az illetőt (amit én nem tettem) akkor az a saját szegénységi bizonyítványa, én arról nem tehetek.

A normális válaszokat köszönöm!

2016. máj. 25. 16:59
 6/11 anonim ***** válasza:
3-4 millás autóra 2 millás felni faxság, vagy csak de gondolod, hogy 3-4et ér az audija, lehet h mit tudom én 20at, úgy már nem vészes.
2016. máj. 26. 11:18
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem ér 20-at.Sem 10-et.Ha 0 km-t futott volna akkor is ránézésre látszik,hogy maximum 5, de az már sok.

Ismerem a tulajt, tudom mi van a kocsiban, mennyit futott.De nem is az a kérdés,hogy mennyit ér a kocsija...

2016. máj. 26. 11:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Konkrét auto? Audiból nincs olyan ami 0km-esen 5M-t se ér.
2016. máj. 26. 11:49
 9/11 A kérdező kommentje:
....Audi A6 2.5 TDI Avant 2003, 280 ezer km-vel.Kérdés?
2016. máj. 26. 12:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez az autó jo ha 1,5M ér, erre tuti nem vett 2Mért felnit, kamuzott.
2016. máj. 26. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!