Milyen autót vegyek maximum 10 millió ft-ért?
Sziasztok!
Szeretnék egy maximum 3-4 éves autót vásárolni, erre 10m ft-t szánok. Néztem már 25 osztálynyi BMW-t, Mercedest de nem az én stílusom.Az elképzelésem az lenne,hogy legyen egyben sportos, de elegáns is, illetve a legfontosabb,hogy hosszabb utak során ne gerinc sérvvel szálljak ki.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
21f
"TÜV szerint a legkevesebbet meghibásodó márka.
És vajon a porsche mennyit fizetett hogy ezt mondják??
Porschét veszünk 40millióért és nem 10ért.Ennyiért csak a bontószökevények vannak.
Aki 10m-ért akar kocsit venni az hogy tartana fent fent egy porschét??
Mi annyira hihetetlen ezen a kérdésen? Tényleg ennyi egyszerű ember van, hogy egy 10 milliós autó vásárlása hihetetlennek hangzik?
Újonnan ennyiért manapság már nem luxusautókat árulnak, hanem középkategóriát. A BMW "népautója", a 3-as is 10 felett kezdődik fapadosan.
Honnan van rá pénze?
Egy szaros, öreg, lelakott falusi házat ha örökölsz Pest környékén, vagy nyugat-Magyarországon, esetleg szarabb balatoni településen egy öreg nyaralót, az több, mint 10 millió forint, ha pedig belvárosban egy szebb lakást, 30 milliótól a csillagos ég a határ. Van szülőd és 2 nagyszülőd, nekik is voltak szüleik...
Ezen kívül él 30- 40 000 olyan család az országban, ahol abszolút nem irreális az, hogy vegyenek a gyereknek egy komoly autót és egy szép ingatlant, szerintem mindenki ismer a környezetéből elég ilyet.
Nem kell ehhez óriásvállalkozónak lenni, egy jól menő kisvállalkozónak sem elérhetetlen dolog.
Arról pedig még nem is beszéltem, hogy 21 évesen lehet,hogy már főállásban dolgozik, egy közepes, 2000 euró körüli nettó fizetéssel pedig minden további nélkül kap hitelt egy 10 milliós autóra.
Én is belebukkantam ebbe a kérdésbe, hátha olvasok tapasztalatokat, egy cipőt taposunk, habár én már 24 vagyok, de sajnos csak az irigykedés megy amint látom.
Az elejétől kezdve tudatosnak kell lenni, nem a párna alá dugni a pénzt, nem 320.000ért dolgozni menni, mert abból nem lehet befektetni, tanulni kell, képezni magad és nem csak annyit kérdezni mibűl’ van.
Prémium autót azon felül, hogy anyagilag megteheti, az vegyen, akit vonz is az a márka valamiért. Vannak megszállott fanatikus Mercisek, Audisok, BMW-sek, Porschésok stb. Ha van 10 milla kereted, azon gondolkozz el, hogy mire használnád? Napi közlekedés vagy csak időszakos? Város zömében, vagy országút? Milyen távokon?
Mert teljesen más a dugóban órákat tötymörgő max 10 kilométeres munkábajárás a hétvégi túrázásoktól vagy egy utazó ügynök autóhasználati szokásaitól.
Aztán a praktikum, sportosság, hányan használnátok, van-e gyerek, kell-e nagy csomagtartós stb stb stb.
Szóval meggondolandó, mert 10 milláért már lehet egész korrekt autót venni, de ma már ez egyáltalán nem nagy pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!