Mért parkolnak így az emberek?
Egy autóból kiszált 2 ember és lényegében szétszóródott a 2 ember és az autó és mindegyikük megpróbált egy parkolóhelyet találni.
Amikor az egyik ember talált egy parkolót intett az autónak és beállt a nő a helybe, hogy mások nehogy elfoglalják.
Csak az a baj, hogy én azt a parkoló helyet már autóval kinéztem és kb 3 mre voltam amikor bevágott elém a nő.
Én továbbra is be akartam állni. Félig betoltam az orrát a helyre az autónak és hírtelen 3 ember kezdett el velem ordibálni, hogy ez az ő helyük stb...
Annyira felba sztak, hogy ott maradtam és egyátalán nem foglalkoztam velük. Majd amikor elmentek keresni egy új helyet tovább áltam, hogy ne karcolják meg az autómat.
Mért ekkora parasztok az emberek?
Ezen nem lehet segíteni.
Nekem ez volt az esetem:
Mom park mélygarázsába legurultam, odalent dugó volt, csak lépésben lehetett haladni a sorok között. Egy nagy SUV állt előttem, nem láttam mást előre. Ahogy szép lassan csordogálunk előre a sorok között észrevettem, hogy tőlem merőlegesen balra lévő sorból kiáll valaki és elhajt. Így rögtön index balra, SUV mögül ki, majd szépen leparkolok.
Már zárom a kocsit, amikor jön felém egy fószer idegesen mutogatva, hogy oda ő akart beállni. Kérdem én, hogy-hogy, nem láttam. Erre ő: hát már egy ideje tolatva csorgott vissza, hogy beállhasson.
Kiderült, hogy a SUV előtt valóban ott volt a Porsche-jével és miatta alakult ki a dugó, mert nem akart még egy kört menni a parkolóházban, hanem ő is annak a helyére pályázott, akiére én beálltam. Így inkább tolatni kezdett, amivel feltorlasztott mindenkit és még neki állt feljebb.
Na ennyit a parasztokról.
Foglalni nem lehet a helyet, ez engem is bosszant. Legutóbb egy makacs öregasszonynnal harcoltam, ugyanis a férje 2 sorral arrébról akart átállni (jelzem volt helyük csak az nem tetszett nekik).
Addig nyomtam a dudát (természetesen a baleset elkerülése miatt mert nem akartam elütni) amíg arrébb nem ment.
Borzalmas a magyar emberek mentalitása sajnos...
:)
Itt mindenkinek a sztorija úgy hangzik, hogy "Bagoly mondja verébnek".
Én a kocsi védelmébén soha nem megyek bele ilyen iskolás hisztibe, inkább elhajtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!