Hogy szokták cserélni az autó gumikat általában ezek az emberek?
Figyelt kérdés
Elnézést a hülye kérdésért de még új vagyok ezekben és nem kaptam rá sehol választ. Azok az emberek akik úgy vezetnek hogy néha szórakozásból koptatják a gumikat, driftelnek, pörgetik a kereket stb., utána amikor elkopott maguk cserélik ki a gumiabroncsot vagy elviszik szervizbe?2018. febr. 20. 20:45
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem jelent nekik gondot lecserélni egy gumit.
3/8 anonim válasza:
Ha ész nékül égetik a gumit, biztosan ki tudják fizetni a cserét.
4/8 anonim válasza:
Mindenki elviszi a gumishoz, komoly szerszám kell hozzá, otthon nincs értelme kínlódni vele. Ráadásul 2 keréken a gumicsere egyáltalán nem nagy tétel a gumisnál. Hozzáteszem, hogy aki rendszeresen leégeti a gumit, és tudja, hogy úgyis az lesz a sorsa, sokszor nem is új gumit tesz fel, hanem használtat, amit nagyn olcsón vagy akár ingyen is megkap. Nem feltétlenül csóróságból, hanem gumiégetésre egyszerűen felesleges egy zsír új gumit tönkretenni.
6/8 anonim válasza:
Dehogy. Mennek azok is a gumishoz. Persze pótkerék azért van náluk, már amelyik okosabb mint egy ötödikes...
7/8 anonim válasza:
A kereket 4-5 csavar fogja, azt normális ember bárhol, bármikor le tudja cserélni, de a gumit a felniről csak célgépekkel lehet leszedni/felrakni.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. febr. 22. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!