Miért szoktak az emberek kicsceszni a másikkal vezetés közben?
Gobdolok én itt szándekos dolgokra.
Gyér forgalomban kivágódik alsóbbrendű útról
Előzésnél felgyorsít a másik fél
Hirtelen fékezés
Indokolatlanul lassan haladók
Index elhagyók
Elsőbbségadást elmulasztók
Zebrán nem megállók (autóban ülve felháborodnak h miért mennek annyian és nem adnak elsőbbséget, fordított helyzetben mutogatnak üvöltenek sírik a szájuk)
Biciklisekkel kicseszők
Ezeket megintcsak nem tudom megérteni
Motorosokkal kicseszők
Féltekenyek az autósok h elmennek az auto mellett és nem várnak?
Es az utolso. 2 sávos ut.
Belső körforgalom kűlsö jobbra kanyarodó, torlódás van. Ugye záróvonal van a végén sokan meg kikerülik a sort és ott kuncsorognak.
elsőre nem tudom a választ..
Előzősnél, gondolom jó érzés ha nem tudnak megelőzni azért nyomják neki.
Lassan haladókat sosem értettem, bár azt sem aki gyorsabban megy a megengedettnél ok nélkül.
Index, sose értettem.
Hiányos kressz ismeret miatt nem adnak elsőbbséget.
Bicikliseket meg a motorosokat rühellem a kocsiban ülök, kerülgetnek, bár mikor összetörhetik a kocsim. Persze ha motoron ülök én is ilyen vagyok.
Szerintem későn veszik észre a helyzetet és azért kuncsorognak be a sorba, inkább mint hogy menjen még egy kört.
majd ha lesz némi forgalmi gyakorlatod, akkor nem kérdezel ennyi érthetetlent..tudomásul kell venni, ha tetszik, ha nem, hogy nem vagy egyedül az úton. Az emberek olyanok amilyenek..de semmivel sem rosszabbak mint te. Egészen biztos, hogy az az ember vagy, aki tévedhetetlennek tartja saját magát, viszont más mindenki gyökér.
Ha gyalogos vagy, akkor keményen beszólsz a sok rohadt autósnak...aztán ha egyszer autóba ülsz, akkor meg nyomod mindenkit hibáztatva.
Mondhatnám idővel megérted a közlekedést...de nem mondom..te talán soha nem leszel belátó.
Sokáig éltem ázsiai országokban, ahol buszt vezettem. Na ott van igazi közlekedési káosz..mégis vidám mindenki. Dudálunk, integetünk, de haladunk.
Ázsiához képest itt dögunalom a vezetés, és kellemes a közlekedési morál.
4# semmilyen ooyab dolgot nem szoktam csinálni az utakon. De gratulálok az értelmi szintedhez, ha egy ártatlan kérdésből ezt szűröd le.
Pont az ellentéte vagyok, annak amit leírtam. Autóba nyugodt, meg amugy is.
De okos vagy hogy ennyiből tudsz következtetni! Gratulálok! Értelem veri a plafont!
A legtöbb esetben szinte az összes dolog visszavezethető vagy a figyelmetlenségre, vagy a türelmetlenségre (az embereknek nincs türelmük egy helyben várakozni). Ritka az olyan eset, mikor szándékosan ugrik ki valaki eléd.
A biciklisekre külön kitérnék, ők azért nem kapnak soha elsőbbséget, mert utána úgyis csak meg kell előzni őket, meg a baj van velük. Ráadásul városokban az összes biciklis elképesztően bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!