Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek, hogy ment a vezetes?

Kinek, hogy ment a vezetes?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

2x 60 percet voltam eddig vezetni egész eletemben előtte meg sosem probaltam ( egyből forgalomba vitt az oktató ) hat mit ne mondjak borzalmas volt ... totál sokkot kaptam hogy amúgy is egy nagy városban tanulok vezetni , váltsak ,irányjelző,közben holttert nezzek közben kormanyozzak adjak gazt .. úgy hogy én meg nem ültem kocsiban soha előtte nekem ez túl sok info kicsit sem éreztem úgy hogy tudok figyelni ..kertem az oktatot hogy inkább legyen már egy 60p valami rutinpalyan hogy egyáltalán érezzem egy kicsit a kocsit ,hogy na akkor valtok elindulok ,fekezek stb de ő mondta gogy elobb utóbb ki kell jönnöm a forgalomba és akkor inkább legyen elobb .. ma lesz a következő oram de totál gyomoridegem van ...nektek hogy ment ?

2018. febr. 20. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Majd megszokod. MOdjuk mikor én vezettem, az első órán lakott területen kívül felmérte az oktató, hogy mit tudok (már évek óta vezettem addigra), de azért ül melletted, hogy ha hibázol, kijavítsa. Ne izgulj, úgy sem hagyja, hogy bajt csinálj. Azért vagy ott, hogy megtanuld és nem azért, mert már tudod és ezt ő is tudja.
2018. febr. 20. 11:18
 2/7 anonim ***** válasza:

"ő mondta gogy elobb utóbb ki kell jönnöm a forgalomba és akkor inkább legyen elobb"

Igazi idióta. Mi az hogy inkább előbb? Akkor már inkább oda is adhatnák neked a jogsit, mert előbb-utóbb úgyis megkapod, akkor meg már...

De az a gond hogy direkt kérted is hogy legyen előbb rutinpálya, de ennek ellenére kivitt. Egyébként anno 1993-ban mi is kimentünk, de látta az oktató, hogy már nem először vezetek.. :)

2018. febr. 20. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Sima ügy volt,nem aggódtam egy pillanatig se...aggódott az oktató helyettem :) Ha pánikolsz akkor csak rosszabb lesz a helyzet és ez később is igaz lesz.

Csak lazán!!!

2018. febr. 20. 13:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Az igen...cseréld le...engem is hamar vitt forgalomba de azért megnézett előtte rutinpályán...(vezettem előtte kicsit)
2018. febr. 20. 14:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Gondoltam elujsagolom nektek .

Ma voltam megint vezetni sokkal jobban ment egy kicsit nyugodtabb voltam így tudtam kezelni a helyzetet...de viszont végig telefonált mellettem .. össze vissza mondott mindent pl lakott területen belül nyomjak padlogazt meg folyamatosan a felező vonal fele irányított engem (nem mentem közel a padkahoz) este felhívtam egy másik oktatot aki szívesen vállal engem ..úgy néz ki holnap elintézik hogy máshoz menjek ..mert ennek semmi ertelme

2018. febr. 20. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én oktatóm is állandóan telefonon beszélt a szerelmével....és ilyen kényszeres volt nála,hogy a kormányt piszkálja. Az tök alap volt,hogy ránt egyet a kormányon és a felezővonalon mentem,de aztán vissza rántotta az út széléhez,majd megint a felezővonal felé stb ha valakit megelőztem (tény és való,hogy nem úgy mintha egy nyergessel lennék,miután sima kicsi autóról van szó)akkor már megint keze a kormányon. Lényegébe az oktató vezetett mert semmi nem volt neki jó,de hát ilyenek a nők....10 óra után le is cseréltem
2018. febr. 21. 07:02
 7/7 10 deka farhát ***** válasza:
100%
Azonnal válts oktatót. Ez egy kontár.
2018. febr. 21. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!