Nektek hogy ment a vezetés a 21-23. órán?
lassan közeledik a vizsga és nem igazán érzem, hogy ez sikerülne, alapvetően pedig jól megy, de időnként becsúszik egy gyalogos nem átengedés vagy balra nem húzódás az egyirányú utcában, bár 10-ből 8szor jól megy, csak nem mindig. Ilyen ütemben elég nagy esélye van pedig a vizsgán is beleesni ebbe ami azonnali bukás. O.o
Pedig az oktató is mondta, hogy nagyon jól megy a vezetés amúgy csak nem érti miért csinálok ilyeneket néha, pedig ezek bukások és kár lenne ilyenek miatt bukni ha egyszer amúgy jól megy. A parkolás, a fordulás, a sorolás, egyszer se fulladtam még le pedig kis benzines a kocsi, egyszer volt hogy a stopnál nem álltam meg hanem továbbcsorogtam mintha macisajt lenne.
Legnagyobb bajom ebben az, hogy ez a szint már megvolt a 10 óránál is onnantól nincs fejlődés tovább, megyünk, megyünk, de bele tudok hibázni akkor is, erre hiába írja azt bárki vegyek még +15 órát utána is meglesz... Kicsit elkeserítő, mert ha tök béna lennék akkor elviselem, ha bukok, de így meg... :(
Dominic Toretto voltam és folyamatosan kilincsel előre közlekedtem.
Oda kell figyelni és nem lesz ezzel gond, ha tényleg mennek a dolgok akkor ez szimplán azért van mert nem koncentrálsz eléggé!
Nincs meg a folyamatos, kellő figyelem.
A vizsgán figyelni fogsz, mert az vuzsga lesz... ha nem, legrosdzabb esetben megbuksz.
Azt neked kell érezni, hogy érdemes-e vizsgázni a meglévő tudással, ami azért még fejlődni fog a következő 7-8, vagy a többi óra gyakorlással.
Elbambulás és elbambulás között vannak különbségek, nem a vizsga a lényeg, hanem utána, amikor egyedül vezetsz, és nincs ott az oktatód.
Nekem tényleg nem ment jól. Mintha 5. Órán lettem volna.:)
Vizsga előtt 1-2 órával nagyon nagyon lassan indultam el a lámpákanál. Parkolásokban sem voltam biztos. Gyalogos és ilyen figyelmi problémáim nem voltak. Ám a vizsgán sokat hibáztam. Volt patkázásom, volt hogy kikerülésnél nem indexeltem. Isteni szerencsének érzem hogy ámentem .:) (KRESZ elsőre sikerült, mint a forgalmi.) Karácsony előtt voltunk lehet ezért is ajadekozott meg a vizsgabiztos :D
Ennek már lassan 2 éve, azóta az oktató is ült már mellettem a véletlennek köszönhetoen és nem tudott belekotni semmibe😊 Szerintem neked is menni fog pár óra elatt nem lehet negtanulni vezetni:))
A figyelmetlenség azért van, mert leköt a gép kezelése.
Ne gondolj még a vizsgára!
Ahogy egyre több órád lesz, úgy egyre automatikusabban fog menni az autó kezelése, egyre több figyelmet tudsz fordítani a környezetre. Lassan majd elkezd bekapcsolni a "robotpilóta", azaz ha másra figyelsz is, akkor a figyelmedet a fontos egyéb dolgokra irányítja szükség esetén.
Persze, lehet, hogy nálad figyelmi gondok vannak, és kell még pár órát venned pluszban, hogy érdemes legyen vizsgára menned. Majd az oktató szól, ha szerinte így lesz.
Iszonyat sz@r voltam kb. a 27-28-ig óráig is, pont ezért lepett meg, mikor az oktató megkérdezte, hogy 2 hét múlva jó-e egy vizsga. Addig még mentünk 6-7 órát és nagyjából azalatt jöttem bele. Forgalmin én is csináltam érdekes dolgokat, de nagy hülyeség nem volt, szóval átmentem elsőre.
Ha más ötleted nincs az oktatódat kérdezd, hogy szerinte min kéne javítanod, meg szerinte mire nem figyelsz eléggé stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!