Vezetés, kicsit mesélnétek, hogy hogy ment? Eléggé el
vagyok keseredve.
Figyelt kérdés
Most volt a 7 és 8.órám, mentünk ki ipartelepre, főleg a 2-esben kanyarodást vettük. Ez kb.3-4.próbálkozásra ment jobban, előtte mindig elcsesztem. Ezenkívül ma legalább 5* fulladt le az autó, ráadásul 2* lakott területen, csúcsforgalomban. Az oktató le is tolt, tiszta ideges lettem, így sikerült 2.alkalommal is... Sajnos gyorsan engedem fel a kuplongot, de amikor pl.apummal gyakorlok 1* sem sikerült lefulladni, pedig ott is gyakoroltuk.
Ezenkívül 3* elrontottam az irányokat is, szóval lelkizéssel zártuk a vezetést.
Nektek hogy ment? Meddig jutottatok el mondjuk a 10.óráig?
2017. nov. 24. 16:33
1/5 anonim válasza:
Parkolások és lefulladások. Ennyi ami nem ment.
2017. nov. 24. 16:46
2/5 anonim válasza:
Őszintén? Nem emlékszem.
De akkor ha jól értem annyi volt az összes hibád, hogy párszor lefulladtál, meg nem arra mentél, amerre mondta?
Csak mert akkor ne legyél elkeseredve, mert ezekért még a vizsgán sem buktatnak.
Valószínűleg csak a stressz miatt fulladsz le néha. Ahogy hozzászoksz a forgalomhoz, nem nagyon lesz több ilyen hibád.
Illetve az is lehet, hogy az apukádnak nyomatékosabb (dízel) kocsija van és azt szoktad meg. Kérd meg az oktatót, hogy gyakoroljátok az oktatóautón a csak kuplunggal való elindulást.
2017. nov. 24. 17:03
3/5 anonim válasza:
Nehezen , akkor a tanfolyamon vezettem autót hivatalosan , néha mellette haver 120as Skodájával gyakoroltam . Skoda Favorit volt az oktatónak ,ő rendes muksó . Stikába számla nélkül tök olcsón sok órát adott . Sokat rutinoztam parkolókba az elsőre ment . A 3ik forgalmi bukásnál pihentem ,mákomra apám vett egy 2es GolfOt amit jogsi nélkül elvittem éjszakánként 3 hónapig . Jelentkeztem a vizsgára , mentem előtte pár kört előtte az oktatóéval . Neki tetszett a javulásom de mondta a srác fizessek a biztosnak mert csak így enged át a féreg és csak én maradtam a régiekből többi mind átment hetekkel ezelőtt a lezsírozással ...
2017. nov. 24. 17:27
4/5 anonim válasza:
Kicsit off de azt se reméld hogy 30 óra alatt megtanulsz vezetni, 30 óra alatt azt tanulod meg hogy kell átmenni a vizsgán és hogy nem ölöd meg magadat és másokat a forgalomban. Vezetni majd az évek alatt tanulsz meg ahogy gyűlnek a kilométerek
2017. nov. 26. 18:10
5/5 anonim válasza:
Én nagyon béna voltam 35 óra után mentem át a vizsgán elsőre. Most pedig fél éve kamionsofőr vagyok. Szóval nyugi menni fog az csak gyakorlás kell hozzá mint minden máshoz az életben. Senki sem kormánykerékkel a kezében született... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!