Mi lehet a baj? Már totál el vagyok keseredve!
Figyelt kérdés
Sziasztok!Vw golf 5, 1.6 -os benzines autóról van szó.Volt diagnosztikán az autó és semmi hibát nem találtak.Pár napja ki írta nekem a P0121 hibakódot (Fojtószelep/gázpedál helyzet érzékelő/kapcsoló A áramkör tartomány/teljesítőképesség hiba )és kigyúlt az EPC hibalámpa.Ma ráadtam a gyujtást,és kiírta a P0638 hibakódot.( Fojtószelep-mozgató beavatkozótag vezérlő tartomány/teljesítmény (1.hengersor)Beindítás után az EPC mellett a menetstabilizáló lámpa is világított.A motornak püffögő,szenved hangja volt.Ujraindításkor semmi gond nem volt.Már a 4 .autószerelő nézte meg az autót,mert ezekkel a hibákkal vittem el.A fojtószelep ki lett cserélve mielőtt vettem a kocsit,amit most az utolsó szerelő hozzátanította a golfhoz,mondván,hogy ez volt a baj biztos.Már nem tudom hova vigyem,hogy végre megszűnjön a hiba.2016. jún. 19. 15:45
1/3 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát. Neked legalább nem csöpög a hűtővíz... :D
Meg még egy csavar is van az egyik gumimban.
2/3 anonim válasza:
Probalj olyan embert talalni aki csak Vw-kkel foglalkozik. O megfogja oldani ;)
3/3 A kérdező kommentje:
Talán meg lett oldva a probléma!Nem volt beállítva a pillangószelep.Ha így is dobja a hibát akkor ki kell sajnos cserélni.
2016. jún. 23. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!