Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Baj, ha pici autón tanulok...

Baj, ha pici autón tanulok vezetni?

Figyelt kérdés
Csak ez a lehetőség van, különben sulit kell váltanom. Tartok tőle, fogok így tudni majd nagyobb autót is vezetni, parkolni vele ? Jobb lenne nagyobban tanulni? Toyota Yaris lenne.

2017. dec. 1. 14:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Közepes autón érdemes, mert akkor a kicsi tényleg kisebb, míg a nagyobb nagyobb autó érzetet fog kiváltani benned. Így most gyakorlatilag már egy Astra G is nagyobb lesz :)

De ez mind placebo, ha megtanulsz normálisan vezetni, akkor semmi hátrány nem érhet téged ez ügyben!

2017. dec. 1. 14:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Minden autó más. Kell egy kis idő, hogy ráėrezz, megszokd. Nem lesz semmi gond.
2017. dec. 1. 14:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy nem egy nagy superb-et kell vezetned és azzal parkolni meg Y-ozni meg pontosan parkolni. A tanulásnál az az első hogy tudd kezelni az autót, ha ez már rutinszerűen megyen onnantól 1-2vezetési alkalommal át lehet simán szokni egy nagyobb autóra is. Annó én is egy Yarissal tanultam és szerintem sokkal könnyebb dolgom volt, mintha egy transportert raktak volna alám.
2017. dec. 1. 14:43
 4/12 anonim ***** válasza:

Tökmindegy. Csak mindig tudni kell, hogy miben ülsz éppen.

Csak nem úgy kell megtanulni parkolni, hogy "amikor a tükör egy vonalban van a másik autó tükrével, akkor elfordítom 534 fokkal a kormányt jobbra..."

Hanem minden esetben fel kell mérni a rendelkezésre álló helyet, a jármű hosszát, fordulókörét, stb. és ezek alapján eldönteni, hogy beférsz-e vagy sem.

2017. dec. 1. 14:44
 5/12 anonim ***** válasza:

Kis autón tanultam vezetni, ahogy meglett a jogsim, a család 9 személyes kis buszát vezettem pár hónapig. Nem volt gondom vele. :)

Nyilván kétszer is meggondoltam, hogy hová és miként parkolok be, de amikor nulla vezetési tudással elkezdtem vezetni tanulni, akkor könnyebb volt egy kis autón.

2017. dec. 1. 15:08
 6/12 anonim ***** válasza:
teljesen mindegy. minden kocsit ugyanúgy megszoksz idővel.
2017. dec. 1. 18:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Olyan szempontból rossz, hogy már egy átlagos kombi Ford Focusban is el leszel veszve a Yaris után. De manapság nem az autó a lényeg, hanem az oktató. A legjobb oktatót válaszd, ne az autóval foglalkozz.
2017. dec. 1. 19:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Az oktató szuper lenne de nem érzem úgy, hogy biztos tudást kapok így és nagyon bizonytalan vagyok. Gondoltam arra, utána makd veszek pár órát valakinèl akinek nagy kocsija van, ha meg van a jogsi de ez megint plusz pénz, jobb lenne a nagyobb. Nem tudom, mitévő legyek.
2017. dec. 1. 21:28
 9/12 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat.
2017. dec. 1. 21:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha szuper az oktató, akkor maradj nála vizsgáig, mindenképp. Legalább vizsgán ha kell majd parkolj, nem fogsz annyira szenvedni a kis Yarissal.
2017. dec. 1. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!