Baj, ha pici autón tanulok vezetni?
Figyelt kérdés
Csak ez a lehetőség van, különben sulit kell váltanom. Tartok tőle, fogok így tudni majd nagyobb autót is vezetni, parkolni vele ? Jobb lenne nagyobban tanulni? Toyota Yaris lenne.2017. dec. 1. 14:33
11/12 anonim válasza:
Hát én is kicsi autón tanultam opel corsán. Utána meg munkámból kifolyólag egy t4-es transporterrel a fas zom tele volt mire éreztem az idomait. :D Vizsga után meg találkoztam az oktatómmal aztán mondtam neki hogy a fa szom a seggdugasz autódba aztán csak röhögött. :D
12/12 A kérdező kommentje:
Már leváltottam a sulit, úgyhogy probléma megoldva, amúgy is sz@r lehúzós iskola volt , szóval nem is baj:)
2017. dec. 9. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!