Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Háromezres fordulatszámig...

Háromezres fordulatszámig pörgetés sok egy automatánál?

Figyelt kérdés
Automataváltós hondám van. Egy ideje megfigyeltem, hogy 3-asba és 4-esbe csak háromezres fordulatszámnál vált. Ez még egészséges, vagy kezdjek aggódni?
2018. ápr. 3. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:
A motornak nem is lenne nagy gond, de ez így nem normális, ha csak 3000-nél vált el, sajnos a váltóval lesz valami gubanc.
2018. ápr. 3. 22:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Normal esetben alacsonyabb fordulatszamon is valtania kell ha nem nyomod neki annyira. Az en autom eleg oreg mar de a valtoja mukodik, ha nem nyomom neki akkor felvalt olyan magas fokozatba amilyenbe csak tud, de ha odalepek akkor visszavalt akar 2 fokozatot is. Vagy ha folyamatosan nyomom neki mikor 2esben van akkor porgeti a motort akar 4000ig is mire 3asba valt.
2018. ápr. 4. 02:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja értem, akkor lehet csak nagyon nyomtuk neki. Városban fel sem tűnik mikor vált, de főúton vagy autópálya gyorsító sávjában gyorsításkor 3ezerig felpörg szinte mindig váltáskor
2018. ápr. 4. 08:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Úgy teljesen természetes. Pörgethetné tovább is, 3000-nél kezd megjönni a motor ereje, főleg egy Hondánál, ha benzines.
2018. ápr. 4. 09:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, eltaláltad, benzines :) köszi, akkor minden rendben.
2018. ápr. 4. 10:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Nincs benne semmi extra, intenzív gyorsításra nekem a dízel + DSG és sport módban intenzív gyorsításra lazán felpörög 4500ig is, de 3000 teljesen normális.
2018. ápr. 4. 14:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne gond? Váltás után visszeseik a forulat 2000 köré. 4-esben milyen fordulatszámon akarsz menni? Alapjárat környékén?
2018. máj. 15. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!