Baltaarcúu kérdése:
Mennyin pörgetve?
Figyelt kérdés
Fiat Punto 1.2 8V 60 pacis motort városban 50-es tempónál mennyin érdemes pörgetni?Eddig 3-ban mentem vele 2500-on.4-ben csak 1900-on menne.Melyik az egészséges?Váltás olyan 2500-nál történik gyorsításnál2017. jún. 8. 10:31
1/5 anonim válasza:
Ha szoktal hosszabb utra is menni vele es nem csak allandpan a varosban kinozod akkor nyugodtan mehetsz 4.-ben 50km/h-val!
2/5 crudy válasza:
Ha csak varosban vagy akkor idealis neki a 2000-2500
3/5 anonim válasza:
Amikor sík útról van szó,tehát nem emelkedő,és az 50 környékét tartósan tudod tartani akkor 4-be nyugodtan :)
Amikor emelkedő,akkor mindig válts vissza.
A motor meghálálja
4/5 anonim válasza:
Én is járok egy 1.2-es benzinessel, pont ilyen a kiosztása. 2000 alá tartós haladásnál sem szabad engedni, mondjuk ez minden benzinmotorra érvényes. Mondjuk én betolom városban is 4-esbe, mert 60-al szoktam menni, és akkor már megvan a 2000 fordulat, de fix 50-nél 3-asban 2500-as fordulat.
5/5 anonim válasza:
Ja és gyorsításnál engedd nyugodtan 3000-ig, meg se kottyan neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!