Van más is így, hogy szereti a motort üresben pörgetni?
Attol függ hogy melyik kocsival vagyok éppen .
A párom 3.0CRD Dodge nitorját nem az dízel
A sajátomat meg szoktam , de ez nem egy hoki 1.4 benzines kocsi
Eredeti amerikai DODGE MAGNUM 5.7 HEMI V8 R/T 350 nyers amerikai lóerő . Ennek mem csak a hangja nagy hanem erő is van rendesen , de még az alapjáratát is imádom ahogy rotyog a V8-as a 70es MOPAR rendszeren át .
Sokan néznek is hogy egy hajnalban a környék a kocsimtol zeng . Konkrétan az utca végén hallani amikor jár a V8-as . Sokszor meg is jegyezték hogy nem a legjobb hajnalban arra keli hogy éppen alapjáraton melegszik a kocsi és az utca végén hallják hogy indul a gépszörny
Igaz, főleg hardcore hypermilernek fáj az ilyen kérdés (főleg, hogy az sokkal hamarabb állítja le a motort országúti haladáskor, mint hogy járassa, ha nem kell, ami persze megint más, mint a fent említett dolog, de a hypermilernek már majdnem mindegy), de szerintem sok más rendes embernek is.
A bütykölésnél mondjuk érdekes, kellően izgalmas esetben gondolom, akár Darwin-díjas is lehet így az ember.
Most vettem csak észre a záró gondolatot, miszerint
a Kérdező szereti pörgetni, még "bütykölés közben is".
Elgondolkodtam, milyen javításokat lehet célszerű elvégezni 5 ezres fordulat fölött?
Talán a szelepállítást, vagy a vezérműszíj feszítését, esetleg a hűtőrendszer tisztítását, netán a turbó cseréjét?
Nehéz a választás. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!