1 millio ftból melyik autót vásárolnátok meg?
Fiat stilo 1.9 mjet
Renault clio 1.5 dci
Renault megan 1.9 dci
Ez nem túl nagy táv és gondolom a sebesség sem nagy!
Itt egy kisköbcentis benzines sem ennek sokkal többet.
és ha még emelkedős is a szerpentin, ugyanúgy pörgetni kell ezeket a dízeleket is, ezek már nem előkamrás dízelek, hogy 900-as fordulaton húznak 2000-nél meg már könyörögnek a váltásért!
Szóval ilyen kis távon hülyeség a dízel szerintem is.
Igazából az a 70 km csak az, amit munkába járók. Most 1 hónap alatt belenyomtam az autób 2800 at, szóval ez változó hogy mennyit megyek. Ha úgy van munka miatt utazok 400 km is.
Akkor ki milyen autót ajánlana, ami pályán is használható.
"ezek már nem előkamrás dízelek, hogy 900-as fordulaton húznak 2000-nél meg már könyörögnek a váltásért!"
Az enyém sem előkamrás, csak biturbós. Kisdízel, 4 hengeres, ennek ellenére: 1500-as fordulaton már nyomatékmaximumon van. 1250-es fordulaton még 320Nm-t lead. 1800-nál már reklamál, hogy váltsak.
Napi kétszer 35kmes távra én is benzinest vennék, annak ellenére, hogy mint látható dízelem van.
A Havi 2800, ha minden hónapban megvan ennyi, az sem extrém sok használat még. Nálam olyan havi 2200-2500, aminél elgondolkozok hogy megéri-e a dízel.
A mostani turbós benzinesek már elég jók, nyomatékosak, hosszú 6-os váltó van bennük, a fogyasztásuk is elfogadható.
Szerintem ne zárd ki kapásból ezeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!