Milyen autót vásárolnátok 60 Millióbol? Olyan ami persze éveken át fentarható is!
Lehet velem van a baj, de nem értem a kérdést. Kötelező elkölteni autóra a 60 milliót vagy sem?
Ha igen akkor tök mindegy, egy ilyen árú prémium autó fenntartása mindig drága lesz.
Ha nem kell az egészet elkölteni, akkor fognám a jelenlegi autómat (vagy vennék egy ugyan olyat - Audi cabriolet '94-es, ~600e forint), ráköltenék 1-1,5 milliót és gyakorlatilag az utolsó csavarig kicserélnék enne mindent újra a kasztnin kívül (ami kadmiumozott, így amíg össze nem töröm addig rozsdamentes lesz) és az 20 évig autó lesz továbbra is. A nekem szükséges extrák (tempomat, légkondi, ködlámpa, abs, stb..) benne vannak, más nem nagyon kell. És akkor egy új alsó kategóriás autó árának feléből van egy pöpec autóm :)
Vagy ha ez nem "ér" akkor vennék egy 3M körül egy 1-2 éves középkategóriás SUV-ot, lehetőleg valami bonyolult technológia mentes fajtából, azzal 5-6 évig még biztos nem lesz gond és a fenntartása sem lenne drága, a pénzen meg ülnék.
Ha kötelező lenne elkölteni az egészet akkor vennék egy full extrás M6-os BMW-t és talán a maradék pénz elég lenne a fenntartására amíg szét nem esik.
Nem! Igen ép ez a lényeg hogy ne menjen rá az egész pénz! :)
Max 10 millió! :) Köszönöm a választ! várom a további válaszókat! addig megnézzem az autót amit írtál :)
Hogy jön ide kulcsszavakhoz a luxor? Ha nekem lenne 60M-om akkor olyan 55 menne befektetésre, 4 autóra, 1 meg egy darabig fedezné a javításokat, tankolást.
Ha a 60M-t csak autóra és fenntartásra költhetném akkor: olyan 10-12 körül vennék vmi kicsit jobb felszerelt bmw 3 vagy a4 kombit és cserélném 5 évente, fentartással együtt is tudnék így előre 25-30 évre 5 évente mindig új autót venni. (amit kapnék érte 5 évesen olyan 4M ftot, azt ugy számoltam hogy elmenne javításra, benzinre, elég is lenne arra az évi kb 15-18 ezer kmre amennyit én megyek)
Úgy keresd, hogy "Audi Cabriolet B4" vagy Audi 80 / 90 cabrio.
Amúgy ez az autó (csak az enyém sötétkék és nincs rajta ilyen randa felni :)
Audi A3
Bmw 2
Ford Focus
Honda Civic
Mercedes-Benz B osztály
Opel Astra J
Peugeot 308
Renault Megane
Skoda Rapid Spaceback
Toyota Yaris
Volvo V40
Volkswagen Golf 7
Én ezeket választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!