Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vásárolnátok 60...

Milyen autót vásárolnátok 60 Millióbol? Olyan ami persze éveken át fentarható is!

Figyelt kérdés
Szóval az adott kérdésem milyen autót vennétek 60 Millióbol! Nyilván nem Lamborghinit mert az gyorsan felemésztené az összeget. Ugy 1 Millió fölött gondoltam és max 8 Millió forintig. Válaszókat előre is köszönöm. :)

2014. ápr. 20. 15:39
 1/10 anonim ***** válasza:

Lehet velem van a baj, de nem értem a kérdést. Kötelező elkölteni autóra a 60 milliót vagy sem?

Ha igen akkor tök mindegy, egy ilyen árú prémium autó fenntartása mindig drága lesz.

Ha nem kell az egészet elkölteni, akkor fognám a jelenlegi autómat (vagy vennék egy ugyan olyat - Audi cabriolet '94-es, ~600e forint), ráköltenék 1-1,5 milliót és gyakorlatilag az utolsó csavarig kicserélnék enne mindent újra a kasztnin kívül (ami kadmiumozott, így amíg össze nem töröm addig rozsdamentes lesz) és az 20 évig autó lesz továbbra is. A nekem szükséges extrák (tempomat, légkondi, ködlámpa, abs, stb..) benne vannak, más nem nagyon kell. És akkor egy új alsó kategóriás autó árának feléből van egy pöpec autóm :)

Vagy ha ez nem "ér" akkor vennék egy 3M körül egy 1-2 éves középkategóriás SUV-ot, lehetőleg valami bonyolult technológia mentes fajtából, azzal 5-6 évig még biztos nem lesz gond és a fenntartása sem lenne drága, a pénzen meg ülnék.

Ha kötelező lenne elkölteni az egészet akkor vennék egy full extrás M6-os BMW-t és talán a maradék pénz elég lenne a fenntartására amíg szét nem esik.

2014. ápr. 20. 15:50
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem! Igen ép ez a lényeg hogy ne menjen rá az egész pénz! :)

Max 10 millió! :) Köszönöm a választ! várom a további válaszókat! addig megnézzem az autót amit írtál :)

2014. ápr. 20. 15:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Hogy jön ide kulcsszavakhoz a luxor? Ha nekem lenne 60M-om akkor olyan 55 menne befektetésre, 4 autóra, 1 meg egy darabig fedezné a javításokat, tankolást.

Ha a 60M-t csak autóra és fenntartásra költhetném akkor: olyan 10-12 körül vennék vmi kicsit jobb felszerelt bmw 3 vagy a4 kombit és cserélném 5 évente, fentartással együtt is tudnék így előre 25-30 évre 5 évente mindig új autót venni. (amit kapnék érte 5 évesen olyan 4M ftot, azt ugy számoltam hogy elmenne javításra, benzinre, elég is lenne arra az évi kb 15-18 ezer kmre amennyit én megyek)

2014. ápr. 20. 15:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Veszel egy bálna mercit 1 millióért a maradék 59 millióból pedig könnyedén fenn tudod tartani akár 4-5 évig is. Mindenkit boldoggá tudsz vele tenni, autószerelő, benzinkutas, biztosító. Szeretni fognak és a világon a leghatalmasabb dolog a szeretet. Ez az autó megadja neked.
2014. ápr. 20. 16:12
 5/10 A kérdező kommentje:
LOL XD Nem kell hogy magyarország lehuzzása elérjen engem :D
2014. ápr. 20. 16:19
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Teslát. Pont ki is jönne annyiból.
2014. ápr. 20. 17:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Úgy keresd, hogy "Audi Cabriolet B4" vagy Audi 80 / 90 cabrio.

Amúgy ez az autó (csak az enyém sötétkék és nincs rajta ilyen randa felni :)

[link]

2014. ápr. 20. 18:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Vennék egy új Lancer-t, alapára most 4 millió környékén, szerintem 5-5,5 millióból megúsznám, és benne lenne minden, ami esetleg kell. A maradékból lakást vagy házat vennék, mondjuk árban 10-15 milla körül (felénk ennyiért már nem nagy, de jó állapotban lévő házakat simán lehet kapni). A maradék 40 meg majd csak jó lesz valamire. :)
2014. ápr. 20. 19:10
 9/10 kutyus21 ***** válasza:

Audi A3

Bmw 2

Ford Focus

Honda Civic

Mercedes-Benz B osztály

Opel Astra J

Peugeot 308

Renault Megane

Skoda Rapid Spaceback

Toyota Yaris

Volvo V40

Volkswagen Golf 7

Én ezeket választanám.

2014. ápr. 23. 11:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Mit-mit te butus! Egy Mercedes CLA 220-at, full extrásan, egy VW Golf 7-et szintén full extrásat, meg egy Opel Zafira B-t, full extrásan ezt is, természetesen.
2014. ápr. 26. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!